MAKUS inductiekookplaten

Duurzaamheid met topdesign

MAKUS decoreert duurzaamheid met topdesign inductiekookplaten. Heel Nederland gaat van het aardgas af, dat betekent dus ook iedereen op inductie. Met MAKUS kan dat smaakvol. Een MAKUS inductieplaat maakt van je keuken je woonkamer. Niet alleen koken in je eigen stijl, maar ook koken ín stijl. 

De inductieplaten van MAKUS zijn van Duitse topkwaliteit. In 2018 won MAKUS de publieksprijs van de ASN Wereldprijs. Dit jaar zijn de eerste ontwerpen succesvol in de markt geïntroduceerd. De Simply Pink! en de Honeycomb. De ontwerpen zijn gebaseerd op natuurfenomenen, zoals de honingraat. Een deel van de opbrengst wordt terug geïnvesteerd in de natuur. Daarnaast probeert MAKUS processen en materialen te verduurzamen, zo zijn ze nu een piepschuimloze verpakking aan het testen. 

De MAKUS inductiekookplaten zijn te verkrijgen via de website van MAKUS en bij verschillende keukenstudio's in Nederland.

Kijk voor meer informatie op https://makuskitchen.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist