Maak van thuis blijven een feest

Met wat extra comfort, luxe en gemak

De huidige tijd maakt dat we veel meer tijd binnenshuis doorbrengen dan normaal. We werken vanaf de keukentafel en ook ’s avonds zijn we tijdelijk gedwongen om binnen te blijven. Waarom zou je jezelf dan niet een beetje verwennen met wat extra luxe in huis? We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet om het binnenblijven te voorzien van wat extra comfort, luxe en gemak. Zo maak je van thuis blijven een feest.

Kitchenaid Blender K400
Met de K400 blender van Kitchenaid  kan je zelfs de lastigste ingrediënten eenvoudig mengen voor een glad resultaat en de perfecte smaak. Keukenprinsen en -prinsessen, bereid je voor op een culinair avontuur!

Met een voetstuk en bedieningsknop van gegoten metaal gaat deze blender lang mee. Hij is zwaar, stevig en klaar voor alle recepten die je maar kunt bedenken. Hij voelt geruststellend stevig aan en wordt geleverd met 5 jaar garantie voor gemoedsrust. De K400 blender heeft  prachtige kleuren meegekregen, van Ink Blue tot Palmgroen en Vulkaanzwart. Zo kun je de blender kiezen die past bij je stijl, inrichting of mixer/keukenrobot.  

Met optionele accessoires voor elke behoefte en klus kun je de K400 blender helemaal afstemmen op jouw levensstijl. De accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Neem een 500 ml persoonlijke mengbeker mee naar het werk of de sportschool, zet een mengbeker voor kleine hoeveelheden in de koelkast of gebruik de citruspers.

Jura E8 koffiemachine 
Een koffiemachine mag niet ontbreken in de keuken van een koffieliefhebber. De Jura E8 is een van de meest luxe automatische koffiemachines van 2021. Deze koffiemachine is aan te sturen met een app op via Jura Smart Connect. Met deze app kan je ook je favoriete koffierecepten opslaan. Daarnaast is de Jura E8 voorzien van een mooi kleurendisplay waarmee je 12 verschillende soorten koffie kunt kiezen. Deze koffiemachine is daarnaast ook nog eens super makkelijk te onderhouden door de ingebouwde reinigingsprogramma’s. Ga je voor het geavanceerde reinigingsprogramma, dan kan je via de app ook duidelijk alle stappen volgen. De Jura E8 is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar de Dark Inox vinden wij toch wel een prachtige kleur.

 

Robotstofzuiger
Als je meer tijd binnenshuis doorbrengt, maak je vanzelf ook meer vies. Dit wil niet zeggen dat huishoudelijke taken als stofzuigen er leuker op worden. Een robotstofzuiger is een handige hulp in huis om het je allemaal wat gemakkelijker te maken. 

Robot stofzuigers bestaan al tientallen jaren, maar door de technologie kan nu iedere Nederlander er een kopen. Het zijn huishoudelijke apparaten die zich onderscheiden door hun autonomie en grote zuigkracht.

Met de technologische vooruitgang ontstaan er ook nieuwe functies op de robot stofzuiger. Zo zijn er nu al modellen verkrijgbaar die jouw huis schrobben, nadat ze gestofzuigd hebben. Door de sensoren in een robot stofzuiger, detecteert deze zelf obstakels tijdens het stofzuigen en ontwijkt deze. Ook merkt de robot stofzuiger zelf op, wanneer de batterijen vrijwel leeg zijn. De robot stofzuiger keert dan zelf terug naar het laadstation. Het hebben van een robot stofzuiger is een luxe die we ons tegenwoordig allemaal kunnen permitteren.

SMEG jaren '50 koelkasten
De Jaren '50-serie van SMEG bestaat uit designs die onmiskenbaar vintage zijn. De klassieke, ronde lijnen en levendige kleuren gaan perfect samen met baanbrekende technologie.

De FAB, de oorspronkelijke en toonaangevende gekleurde koelkast, is meer dan een koelkast alleen. Hij domineert zijn omgeving, net als een bank of lamp in de woonkamer. SMEG heeft ook een serie andere apparaten ontwikkeld met precies hetzelfde vintage-thema: koelkasten in diverse formaten en met diverse capaciteiten, vriezers, wasmachines en vaatwassers. Ze zijn altijd sprekend en eclectisch. De vaandeldragers van 'Made in Italy'-design, dat wereldwijd bekend staat om zijn kunstzinnigheid, functionaliteit en kwaliteit.

Quooker, de kraan die alles kan
Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in. Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. 

Quooker heeft twee alles-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een flexibele uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Je kunt er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen, als je hem combineert met de Quooker CUBE.

Om het je nog gemakkelijk te maken om wat meer luxe in huis te halen, hebben we een overzicht gemaakt van een aantal specialisten in Nederland. Zij staan graag voor je klaar om van thuis blijven een feest te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist