Lohberger fornuizen

op hout en pellets gestookt

Lohberger fornuizen kunnen op hout en/of pellets gestookt worden. Door de moderne verbrandingstechniek zijn deze fornuizen zuinig en milieubewust, alsook bijzonder eenvoudig, snel, veilig en schoon in gebruik. Voor wie hout stoken een warm hart toedraagt, vormen de Lohberger fornuizen het ultieme antwoord, ook in de hedendaagse keuken.

Lohberger is een Oostenrijks bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van houtgestookte fornuizen. Zo ontwikkelde zich een modern modulair gamma met zeer vele fornuismodellen, die niet alleen heerlijk zijn om op te koken, maar ook de keuken gezellig verwarmen.

Absoluut uniek in het gamma van Lohberger is de optie om een pelletsmodule aan het fornuis te koppelen. Daarmee kan je afwisselend stoken op hout of pellets. Het bijkomende comfort is enorm : de pelletsbrander houdt de keuken op temperatuur en wanneer je wil koken zal de pelletsbrander de houtblokken die je toevoegt doen ontbranden. Zo wordt het gebruiksgemak van pellets optimaal verenigd met het gebruik van brandhout als goedkopere brandstof.

Voor alle LOHBERGER modellen zijn de variatiemogelijkheden enorm en staan toe om een toestel te leveren dat voldoet aan alle praktische en esthetische noden van elke klant : kookplaat in staal of ceramisch glas, met of zonder bakoven, inbouw of vrijstaand, CV-aansluiting, buitenluchtaanvoer, integratie met een elektrisch fornuis en nog veel meer. Natuurlijk staan vele kleuren en materialen beschikbaar voor de visuele integratie.

De Lohberger fornuizen vertegenwoordigen absolute topkwaliteit wat betreft de gebruikte materialen, de vormgeving en de afwerking. Nagenoeg alle onderdelen worden door het bedrijf zelf ontwikkeld, getest en geproduceerd. En dat is ook te zien wanneer je een Lohberger fornuis van nabij bestudeert. Alles past naadloos in elkaar en de keuze voor duurzaamheid valt bij elk onderdeel op. Zo bijvoorbeeld het globale gewicht van een Lohberger fornuis, de bijzonder stabiel openschuivende houtlade, het email ook binnenin de bakoven, de 4 mm dikke ceramische kookplaat en de vezelvrije deurdichtingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist