Liebherr koelkasten

Limited Edition British Telephone Box

Is een koelkast in roestvrijstaal of een andere kleur dan wit niet opvallend genoeg? Of wil je voor de Brexit een feit is, nog graag een stukje Engeland in huis halen? Dan is deze Limited Edition van Liebherr een absolute must have.

Deze 201 cm hoge en 60 cm brede koel/vriescombinatie in A+++ biedt een SmartFrost vriesdeel van 88 liter en 224 liter koelruimte die dankzij DuoCooling apart aan- en uitgeschakeld kan worden, erg handig bij het schoonmaken en energiebesparend bij langere afwezigheid. De Ctb 3825 is het bezichtigen van alle kanten waard.

De Ctb 3825 bezit alle eigenschappen die het standaard model ook heeft zoals een op de graad nauwkeurig in te stellen temperatuur via het 2,4"tiptoetsdisplay, deuren met aluminium hevelgrepen waardoor de deuren als vanzelf openen. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn niet alleen mooi om te zien maar ook sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De Ctb 3825 is energiezuinig, per dag is het verbruik minder dan 9 eurocent. Met een laag geluidsniveau van 38 dB(A) blijft het geluid altijd op de achtergrond.

Het SmartFrost vriesdeel zorgt voor minder rijpvorming op de producten waardoor ontdooien minder vaak nodig is. Een ander belangrijk voordeel van dit systeem is dat in iedere lade kan worden ingevroren en bewaard. En dit invriezen gaat supersnel dankzij de automatische SuperFrost functie. Door het uitnemen van een glasplateau ontstaat VarioSpace waarmee zelfs de grootste ijstaart een plaats in het vriesdeel vindt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist