La Cornue fornuizen

CornuFé

Pure lijnen en een profiel waaraan evenveel zorg is besteed als aan haute-couture: CornuFé, de jongste telg uit het beroemde huis La Cornue, is één grote uitnodiging tot kookplezier.
La Cornue noemt de CornuFé: "Het perfecte huwelijk tussen traditie en technologische vernieuwing." en wil met dit fornuis haar niet te evenaren knowhow toegankelijk maken voor iedereen. Met zijn aantrekkelijke prijs en grote kwaliteiten, maakt CornuFé zich op om uw keuken radicaal te veranderen!

 

Zwart, ivoorwit, "Parijs" blauw, roestvrij staal en "Cabaret" rood: CornuFé past zich moeiteloos aan, aan uw smaak en uw interieur. Zijn afwerkingen in roestvrij staal met gepolijste messing, koper of nikkel geven hem een onweerstaanbaar moderne uitstraling. De deuren gaan naar de zijkant open, waardoor alle handelingen eenvoudiger worden. De handvatten van de oven hebben de vorm van een slakkenhuis, voor een fijne grip. CornuFé is natuurlijk uitgerust met de nieuwste kook- en designsnufjes. Het aantal schroeven - waarvan de vorm geïnspireerd is op de motorwereld - is beperkt tot een minimum, om het onderhoud te vergemakkelijken. Zijn centrale brander, met een vermogen van 5,5 kW, zijn twee zelfstandige ovens, zijn steunstang en zijn gietijzeren pannendragers waarborgen u wonderbaarlijke kookresultaten.
CornuFé is meer dan alleen een kookfornuis: het is een kunstwerk op zich. Echt liefde op het eerste gezicht! CornuFé brengt meteen warmte in huis.

Ideale afmetingen
CornuFé is 110 cm of 90 cm lang en 65 cm diep: unieke afmetingen die succes garanderen op elk vlak! Met zijn twee ovens van elk 36 cm diep kunt u al uw culinaire dromen waarmaken.

Hij doet u gegarandeerd smelten
U zult versteld staan van de vijf krachtige professionele branders. En ook de grillplaat met zijn anti-aanbaklaag en zijn generfde rooster is een voltreffer. Daarnaast is er de sudderplaat : een absolute must om lekkere stoofpotjes te bereiden. Beide platen zijn als optie te verkrijgen. Bewonder zijn twee elektrische ovens: één multifunctionele oven en één heteluchtoven. Dit zijn twee ovens volgens een klassiek ontwerp die u direct en los van elkaar kunt gebruiken, al naar gelang het u het beste uitkomt, zonder uw bakgewoonten te veranderen. In het onderste gedeelte zit bovendien een ruime lade om uw kookgerei in op te bergen.

Een gastvrij fornuis
Bakken, braden, koken, smoren, fruiten, grillen, stoven, ... : met zijn afmetingen en technische mogelijkheden bedient CornuFé u op uw wenken. Op gevaar af dat uw vrienden zich voortaan elke dag uitnodigen om bij u te tafelen...

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist