Küppersbusch

inductiekookplaat

Wie dagelijks urenlang in de keuken doorbrengt en de meest uiteenlopende gerechten bereidt, weet waar het bij de verschillende keukenapparaten op aankomt. Veel professionele koks zweren bij inductiekookplaten, maar worden afgeschrikt door de vaak fijnzinnige bediening via aanstippen of een glijdende beweging met de vingers op de plaat. Ze hebben bij de inductieplaten liever robuuste draaiknoppen. De nieuwe Küppersbusch inductiekookplaat heeft een geïntegreerde werkbladafzuiging en een bijzonder krasvrij SCOTT CERAN® Miradur™-oppervlak. De oppervlakte van de kookplaat heeft een coating met een hardheid van 9,5 ten opzichte van een diamant met een hardheid van 10. De kookplaat wordt met hoogwaardige RVS-knoppen bediend voor zowel de 13 prestatieniveaus als de drie vooraf bepaalde speciale standen (ontdooien, warmhouden, en de pastastand). Ook de werkbladafzuiging met vier prestatieniveaus, inclusief een intensief niveau, kan met de draaiknoppen worden bediend.

VarioLine-werkbladafzuiging kan nu ook met gasmodule worden gecombineerd
Het modulaire systeem VarioLine staat voor oneindige combinatiemogelijkheden met verschillende kookzones. Bij dit unieke concept kunnen hoogwaardige gedetailleerde modules worden gecombineerd tot een individuele kook- en werkruimte. Küppersbusch vergroot ook hier zijn deskundigheid op het gebied van werkbladafzuiging: tot nu toe kon de 14 cm brede werkbladafzuiging VKM 1800.0 alleen als module tussen de VarioLine-inductie- en -elektrische kookplaten worden gemonteerd, maar nu men ook een RVS-gasdeflector aan waarmee de werkbladafzuiging direct naast de gaskookpitten GKS 3820.0 en GWS 3811.0 kan worden geplaatst.

Met hun ultraplatte design zijn alle VarioLine-producten precies op elkaar afgestemd en kunnen met of zonder omlijsting van roestvrij staal worden gemonteerd.

Kijk voor meer informatie op https://www.kuppersbusch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist