Bijna net zo hard als een diamant: De KMI 9800 inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging heeft een bijzonder duurzaam krasvast oppervlak.

Het glasoppervlak van deze nieuwe 90cm inductiekookplaat met afzuiging heeft een SCHOTT CERAN® Miradur ™ coating. Dit gepatenteerde bijzonder bestendige oppervlak geeft een permanente bescherming van de kookplaat tegen krassen. Vergeleken met een conventionele keramische inductie kookplaatplaat kon de hardheid verbeterd worden van 6 tot ongeveer 9,5 van Moh's op de hardheidsschaal. (Een diamant heeft een hardheid van 10)

SCHOTT CERAN® Miradur ™ vermindert niet alleen sporen van gebruik door het schoonmaken en koken, het zorgt er ook voor dat de kookplaat er weer uit ziet als nieuw, zelfs na vele jaren.

De nieuwe metallic look graphics op dit glasoppervlak geeft de kookplaat een fascinerend uiterlijk.

Vanaf nu kunnen we onze ventilatieroosters aan passen aan de kleuren die bij de ovens, compacte toestellen, afzuigkappen, enz. gebruikt worden. De kleur varianten zijn: Stainless Steel, Black Chrome, Chroom Zilver, Goud, Black Velvet, koper en hot chili andere kleuren zijn als een speciale bestelling mogelijk te maken. Prijs en levertijd op aanvraag.

Voor de 80 cm inductie met afzuiging variant (KMI8500) en Varioline afzuiging (VKM1800) biedt Küpperbusch biedt een glazen ventilatieafdichting zodat het afzuiggedeelte kan worden afgedekt na gebruik. De glazen afdichting is bij de KMI8500 en de VKM1800 niet inbegrepen, maar kan optioneel worden besteld.

Nu drie verschillende modellen leverbaar.
Wij kunnen verschillende kookplaten met geintegreerde afzuiging leveren 90cm en 80cm. De modelnummers zijn, KMI 9800 (met SCHOTT CERAN® Miradur ™ coating) en KMI 8500.

Voor de Varioline hebben we de perfecte oplossing: De enige 14 cm brede afzuiging VKM 1800.0 gemonteerd als module tussen Varioline kookplaten VKI3805.0 en VKIW 3800,0.

Een gedetailleerd overzicht van alle Inductie kookplaten met geintegreerde afzuiging is op onze website beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op https://www.kuppersbusch.nl..

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist