Küppersbusch

Shade of Grey

Dit jaar presenteert Küppersbusch een nieuwe serie apparaten in een warm getinte middel-grijze metallic kleur. "Shade of Grey” is opvallend en tevens onopvallend het geeft de mogelijkheid te combineren met de huidige favoriete kleuren in het interieur. De apparaten uit de 'Shade of Grey" serie passen perfect bij natuurlijke ondergronden zoals hout, steen en beton, maar ook in witte keukenoppervlakken en stijlen. De nieuwe Küppersbusch kleur benadrukt de vertrouwde waarde van het merk. Het straalt in alle bruikbaarheid warmte uit en is nog meer een nieuw statement in kleur.

De nieuwe apparaat serie "Shade of Grey" omvat niet alleen 60cm hoge inbouwovens met steamer of pyrolyse maar ook 45cm hoge compacte apparaten inclusief koffiemachine, warmhoudlade, vacuumeerlade en accessoire lade. Bovendien biedt Küppersbusch ook bijpassende afzuigkappen in dezelfde kleur. Dankzij het design, kleur en verschillende handgreep stijlen, kunnen de producten uit de Professional+ en Premium+ serie perfect gecombineerd worden. 'Shade of Grey" is beschikbaar vanaf het derde kwartaal 2017.

Over Küppersbusch
In 1875 bracht Küppersbusch de eerste bakoven op de Duitse markt. Tot op de dag van vandaag, is dit traditionele bedrijf (opgericht in Gelsenkirchen in het Duitse Ruhrgebied) uitgegroeid tot een internationaal actieve leverancier van premium keukenapparatuur.

In ongeveer 40 landen is Küppersbusch een van de belangrijkste premium merken, als het gaat om particuliere en professionele keukenapparatuur. Het merk Küppersbusch staat voor waarden zoals tastbare kwaliteit, tijdloos modern design, perfectie, individueel, functioneel en plezier in gebruik. Küppersbusch heeft de individuele behoeften van haar klanten altijd centraal staan. Als leverancier biedt Küppersbusch een volledig assortiment aan keukenapparatuur van oven tot en kraan. Küppersbusch wint regelmatig nationale en internationale design awards voor het ontwerp en design van keukenapparatuur.

Kijk voor meer informatie op https://www.kuppersbusch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist