Küppersbusch

GMS 9751.0 gaskookplaat

De nieuwe GMS 9751.0 gas kookplaat is een uitstekende aanvulling op de Küppersbusch productfamilie. Gemaakt van 2,5 dik, massief roestvrijstaal met een breedte van 90 cm, het kookoppervlak overtuigde de Red Dot Award juryleden dankzij het eenvoudig en rechtlijnig design. De vijf gietijzeren kookroosters, zwarte brander deksels en knoppen in het roestvrijstalen ontwerp dragen bij aan de minimalistische uitstraling. Bij vlakke inbouw zitten er geen oneffen randen in de weg bij het schoonmaken van het werkblad. Andrea Heiner-Kruckas, Director of Marketing bij Küppersbusch Hausgeräte GmbH: "Kookplaten zijn altijd onze kerncompetenties van het bedrijf geweest. Dat is de reden waarom we zeer verheugd zijn over deze onderscheiding, die wij zien als een bevestiging van onze expertise in het ontwerpen. "

De GMS 9751.0 roestvrijstalen gas kookplaat is uitgerust met een wok brander, een high-speed brander, twee reguliere branders en een sudderbrander. Tevens beschikt deze kookplaat over een thermische beveiliging net als alle Küppersbusch gas kookplaten: Als de gasvlam gedoofd is (bijvoorbeeld omdat het voedsel overkookt), dan schakelt de gastoevoer voor de veiligheid uit, er stroomt dan geen gas meer.

Deze roestvrijstalen gaskookplaat is nu leverbaar, de kookplaat is geschikt voor vlakke inbouw en opbouw.

Over Küppersbusch:
Küppersbusch Hausgeräte GmbH, gevestigd in Gelsenkirchen is een internationaal opererende leverancier van premium keukenapparatuur. De naam Küppersbusch staat voor innovatie en traditie sinds 140 jaar. Met kennis, creatieve ideeën ontwikkelt het bedrijf toonaangevende technologieën die nieuwe normen voor moderne keukenapparatuur stellen. Küppersbusch is een full-range leverancier.

Küppersbusch biedt een totaal assortiment keukenapparatuur van ovens tot spoelbakken, alles in één hand. Het bedrijf wint regelmatig nationale en internationale design awards voor het ontwerp van de keuken producten.Kijk voor meer informatie op https://www.kueppersbusch.de.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist