Küppersbusch

Vernieuwde kookplaat

Kuppersbusch zult u zich afvragen? In Duitsland is het merk even vertrouwd als merken als Miele en Siemens. In Nederland reeds een aantal jaren actief in de keukenbranch met inovatieve producten in design en uniek in tecniek. Met een nieuwe importeur voor Nederland zijn er grote veranderingen doorgevoerd en zal küppersbusch duidelijk op de kaart gezet worden. U zult zeker in de toekomst niet om Küppersbusch heen kunnen. Daarom extra aandacht voor de vernieuwde kookplaat met werkblad afzuiging, de KMI 8560.

Kuppersbusch KMI 8560 is perfect in te bouwen
Küppersbusch heeft al enige tijd de KMI 8500 met werkbladafzuiging in het assortiment, hierbij wordt gebruik gemaakt van een plintmotor voor een nette afgewerkte inbouw. De KMI 8560 heeft de afzuigmotor direct onder de kookplaat (met minimale inbouw hoogte). Dit maakt het inbouwen een stuk eenvoudiger en efficienter.

KMI 8560 fraai design
Laten we eens beginnen met het design van de KMI 8560. Wat opvalt is de fraaie glasplaat die nagenoeg zonder prints wordt geleverd. Het glas oppervlak is van het hoogwaardige Schott Ceran, wat staat voor hoge kwaliteit van materiaal. De kookplaat is in opbouw en volledig inbouw in het werkblad te plaatsen.

Ook over de bediening heeft Kuppersbusch nagedacht. Deze GlideControl bediening is namelijk in het wit, en dat ziet er dan toch fraaier uit dan rood. De afzuiging is in 10 stappen te regelen, wat ook weer zorgt dat het geluid minder aanwezig zal zijn. (ideaal voor open keukens)

Kuppersbusch KMI 8560 keurige specificaties voor deze prijsklasse.
Net als vele kookplaten met werkblad afzuiging, meet de Küppersbusch KMI 8560 bijna 80 cm breedte. Met een inbouwmaat van 750 x 490 MM is deze kookplaat met werkbladafzuiging ook in iedere keuken in te bouwen! Dat is gunstig omdat het toch echt aanzienlijk  meer biedt dan de aangeboden kookplaten in de markt met werkbladafzuiging. Uiteraard goed geprijst, en met veel extra mogelijkheden.

Aan de rechterzijde van de kookplaat bevinden zich 2 flexzones. Deze zijn middels een brugfunctie te koppelen tot 1 grote zone. Hierdoor ontstaat weer de mogelijkheid om een grillplaat te plaatsen. Met de optimale voorgeprogrameerde grill-stand op de kookplaat, is deze optie nog aantrekkelijker.

Ook de speciaal geprogrammeerde warmhoud standen op de KMI 8560 zijn van meerwaarde. Hiermee kunt u gebruik maken van 3 voor geprogrammeerde standen. Een smeltstand op 42 graden (bv chocolade),     een warmhoudstand op 70 graden (warmhouden zonder door te garen) en een pastastand van 94 graden.

De inductie kookplaat kent 13 vermogenstanden met een powerstand tot 3700 W. Wat opvalt is de hoge vetopname van het RVS vetfilter  bijna 98%. Deze ligt op een hoog vetopname van wat er in de markt verkrijgbaar is. De volledige onderbouw, in- en uitblaas gedeeltes zijn in RVS en metaal uitgevoerd Küppersbusch gebruikt nagenoeg geen plastic in de kookplaten met werkbladafzuiging. RVS geeft een professionele look en een kwalitief hoogwaardige kookplaat dan gebruik van plastics

Recirculatie met koolstoffilter of met plasma filter
Küppersbusch biedt de mogelijkheid om de KMI 8560 uit te rusten met een plasmafilter. Dit filter zorgt ervoor dat u voor een lange tijd geen luchtjes ruikt. Sterker nog, het zuivert de lucht ook van bacteriën en pollen. Het plasmafilter kan overal geplaatst worden onder de keuken of in een kookeiland  (zie hier) daarentegen is het PlasmaMade filter in verschillende maatvoering leverbaar.

Naast het plasmafilter behoort ook een invulling met een Longlife koolstoffilter (RVS cassette) tot de mogelijkheid. Laatste moet dan wel regelmatig gereinigd worden en kan meerdere malen na reiniging gebruikt worden De initiële investering voor een koolstoffilter cassettebox  is een goed alternatief voor diegene die niet kiezen voor het PlasmaMade filter, de investering in een plasma filter is wel meer dan de moeite waard is.

In de uitvoering van de Küppersbusch KMI 8560 wordt de afvoer van deze kookplaat met werkbladafzuiging naar achter uitgeblazen. Hiermee biedt Kuppersbusch een zelfde oplossing als de andere aanbieders.

Kijk voor meer informatie op http://www.kuppersbusch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist