Küppersbusch

KMI 8560.0

Zwart glas en witte bedieningssensoren die alleen zichtbaar worden als men de kookplaat in gebruik neemt, het nieuwe inductie afzuigsysteem van Küppersbusch is uitgevoerd in een bescheiden design. De direct onder de kookplaat geïnstalleerde motor biedt  aarnaast meer flexibiliteit bij de keukenplanning. Vanzelfsprekend is het afzuigsysteem zowel voor recirculatie als ook voor de afvoerlucht geschikt. Met de tien standen van de afzuigingsregeling, en een vetafscheidingsgraad van 96,5 procent alsook hoogwaardige componenten zoals een roestvrijstaal vetfilter overtuigt het model KMI 8560.0 SR ook de technische gebruiker. Vier voorgeprogrameerde voorkeur temperaturen  vereenvoudigen het koken: warmhouden, grillen, ontdooien (chocolade smelten) en pastastanden laten zich eenvoudig activeren door de sensor aan te tikken. De rechte zijde van de inductie kookplaat laat zich via de brugfunctie tot een groot kookveld samenvoegen.

Wie de kookplaat dagelijks gebruikt, weet ook de eenvoudige reiniging te waarderen. De metaalvetfilter kan men in de vaatwasser reinigen, het roestvrijstaal van de filter ziet er daarna nog zeer netjes uit. Een opvangbak (tegen overkoken) onder de motor laat zich eenvoudig uitnemen en reinigen en de koolfilter-cassette die men voor de recirculatie nodig heeft is herbruikbaar.

Kijk voor meer informatie op http://www.kuppersbusch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist