Küppersbusch

Copper edition

Trendwatchers constateren al een tijdje dat de kleur koper enorm populair aan het worden is in de hedendaagse designwereld. Koper straalt luxe en succes uit. In de oudheid werd het materiaal koper geassocieerd met de Godin Venus, die een gevoel van schoonheid, creativiteit en joie de vivre vertegenwoordigde. Het is dan ook niet voor niets dat Küppersbusch een nieuwe selectie premium keukenapparatuur presenteert met de naam ‘Copper Edition’.

Küppersbusch – voor keukens met stijl
De merkwaarden design, kwaliteit, functie, innovatie en gezond genieten schuilen achter de slogan van Küppersbusch “für Küchen mit Stil” (voor keukens met stijl). deze slogan gebruiken wij internationaal in het duits en hiermee onderstrepen wij het feit dat de kernwaarden en de wortels van het traditionele bedrijf in duitsland liggen.

Design “Made in Germany”
Al meer dan 40 jaar is de duitse ontwerper Klaus Keichel verantwoordelijk voor het ontwerp van de Küppersbusch producten. In deze tijd heeft hij zijn creativiteit steeds opnieuw bewezen en is tot op heden met ruim 60 designprijzen onderscheiden. De continuiteit van zijn ontwerpen en de onafhankelijkheid van kortstondige trends vormen de basis van het succes van Küppersbusch. In 2015 wordt Küppersbusch tot lid van de stichting voor de raad voor de Vormgeving benoemd.

Kwaliteit: Internationale Standaarden
Alle innovatieprocessen worden in duitsland gecoördineerd, wat inhoudt dat de onder nemingseigen vakgebieden design, productmanagement, functie- en kwaliteitscontrole nauw met elkaar zijn verbonden. Wij spreken van een gecoördineerd innovatieproces, waarvoor de centrale in duitsland verantwoordelijk is. Zij is de bestuurder voor nieuwe ontwerpen en innovatieve producten en overlegt voortdurend met de internationale fabrieken en vestigingen.

Functie: Intuitief en gemakkelijk in het gebruik
Een perfect samenspel van vorm en functie staat voorop. het resultaat is de beleving van de gebruiker in de omgang met de Küppersbusch producten. de intuitieve gebruikersinterface, het bedieningsgemak en het eenvoudige onderhoud hebben de grootste prioriteit. om te zorgen dat alle apparatuur aan de hoogste eisen voldoen, worden deze voorafgaand aan de introductie door voedingsdeskundigen en ervaren koks getest.

Innovatie: Sinds 1875 altijd nieuwe en creatieve ideeën
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1875 kenmerkt Küppersbusch zich door talloze innovaties en creatieve ideeën. het eerste elektrische fornuis is hier een uitstekend voorbeeld van, alsook de unieke Ökotherm®-katalysator. Maar ook het thema individualisering krijgt alle aandacht: zo werd in 2013 het Küppersbusch Individual concept ingevoerd, waarbij de klant het apparaat naar voorkeur kan aanpassen. nog individueler wordt het met het Meisterstück van Küppersbusch: een professioneel kookcentrum voor fijnproevers, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van ambitieuze kookliefhebbers.

Gezond genieten
Voor Küppersbusch was het altijd al vanzelfsprekend om het thema ‘koken’ als geheel te benaderen. Van deze traditie is het bedrijf ook vandaag nog niet afgeweken. In speciale kookcursussen demonstreren ervaren restaurantchefs en voedingsdeskundigen gezonde en moderne kooktechnieken. De Küppersbusch experts ontwikkelen handleidingen en kookboeken voor huishoudens. En op locatie in Gelsenkirchen worden kookcursussen in de trainingskeuken en onder andere ook aan kinderen aangeboden. Vooral in deze tijd van fastfood zeggen wij: Leer zo vroeg mogelijk genieten.

Kijk voor meer informatie op https://www.kuppersbusch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist