Küppersbusch stoomovens

sous-vide koken

Het sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom. De techniek is bekend en wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Hier speelt Küppersbusch op in door haar stoomovens uit te rusten met een sous-vide programma. In combinatie met een vacumeerlade ontstaat er compleet nieuwe kookervaring in de keuken thuis.

Het vlees, vis of groente worden, eventueel met smaakmakende ingrediënten, in de vacuumzak gestopt. Deze zak moet in de vacumeerlade worden gesloten zodat er zo weinig tot geen lucht meer inzit. Deze zak gaat dan in de stoomoven of combi-stoomoven en het sous-vide programma kan worden gestart. De etenswaren worden op constante temperatuur onder de 85º C langzaam bereid.

De vacumeerlade is ook voor het bewaren van etenswaren een ideale oplossing. Door het vacumeren wordt een langere houdbaarheid van de etenswaren gerealiseerd. Ook kunnen restjes hygiënisch worden bewaard in de koelkast en hoeft er minder eten te worden weggegooid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist