Küppersbusch professionele fornuizen

Ook voor thuis

Küppersbusch Grootkeuken is specialist op het gebied van professionele fornuizen. Meestal worden deze fornuizen toegepast in de keuken van een professionele instelling. Echter steeds meer hobbykoks willen ook thuis het comfort ervaren van de profi fornuizen zoals ze die kennen op kookclubs en restaurants. Dat kan met de Profi Line van Küppersbusch.

Het fornuis kan in verschillende breedtematen worden gekozen, afhankelijk van de eisen van de kok. Kenmerkend voor dit type fornuis is de stoere, robuuste look, de grove bedieningsknoppen, 2-6 royale gaspitten en dit alles in een hoogwaardig rvs dat tegen een stootje kan en gemakkelijk in onderhoud is.

Met de afmetingen vanaf B x D x H in mm 400 x 750 x 900 laat dit stoere profi fornuis zich perfect integreren in een moderne keuken en biedt volop kookplezier.

Er kan gekozen worden voor een open onderbouw of een circulatieoven met warmkast.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist