Küppersbusch koelkast

matzwarte met retro design

Ter ere van het 145-jarig jubileum van de firma Küppersbusch introduceert deze fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur een matzwarte, vrijstaande, koel- vriescombinatie in retro design. Een functioneel designobject voor iedere keuken. De rvs-kleurige grepen zorgen voor een extra accent op de matzwarte deuren. Dit geeft het echte loftgevoel in iedere keuken.

Naast het iconische uiterlijk is de koel-vriescombinatie ook van binnen een plaatje. Verchroomde flessenrekken bieden op een ruimtebesparende manier plaats aan wijn- of frisdrankflessen. Er is een elektronische temperatuurregeling met druktoetsen en de temperatuur is eenvoudig van een display af te lezen. Verder zorgt het IonClean systeem ervoor dat er altijd een goede lucht in de koelkast hangt. De geïntegreerde ionisator voorkomt dat de geurvormende bacteriën zich gaan nestelen. Verder zorgt de vershoudzone bij een temperatuur van ongeveer 0 C dat producten langer bewaard kunnen blijven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist