Küppersbusch keukenapparatuur

Red Chili

Houdt u niet alleen van pittig eten, maar ook van pittig design? Voeg dan een beetje Chili Red toe aan uw keuken. Liever wat milder? Kies dan voor Cupper. Het Individual Design concept van Küppersbusch is aangevuld met twee nieuwe kleuren: Chili Red en Cupper. Daarmee zijn er nog meer mogelijkheden om de keukenapparatuur af te stemmen op de persoonlijke smaak en voorkeur van de kok.

Individual design
Omdat persoonlijke smaak heel individueel is, moet een exclusief design zich daaraan aanpassen. Dat geldt zeker voor keukenapparatuur die op ooghoogte wordt ingebouwd en daardoor extra in het oog springt. Deze apparatuur moet op het eerste gezicht aanspreken. Precies dat is wat de Individual serie van Küppersbusch doet. Het concept maakt zich los van de geijkte Design structuren en slaat nieuwe wegen in. Het resultaat: keukens met een individueel accent. Bijna alle producten zijn in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar en kunnen met handgrepen en design strips in roestvrijstaal, black chrome, silver chrome, black velvet of goud worden gecombineerd en nu dus ook met Chili Red of Cupper. Modern of traditioneel – de mogelijke variaties zijn talrijk en zullen klanten die belang aan individualiteit en design hechten fascineren. Het nieuwe concept omvat ovens en compacte apparatuur. Het wordt afgerond door twee wandafzuigkappen en een eilandafzuigkap in glazen uitvoering en een vrijstaande koelkast met glazen front.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist