Küppersbusch keukenapparatuur

black/chrome edition

Voor hightech keukens met een mannelijke look introduceert Küppersbusch de black/chrome edition. Dit is een complete lijn hoogwaardige keukenapparatuur die is uitgevoerd in zwart en chroom en waar iedere hobbykok direct mee aan de slag kan.

Qua look en maatvoering is het uiterlijk van de apparatuur geheel op elkaar afgestemd. Het programma bevat een aantal ovens waaronder een magnetron en steamer. Natuurlijk ontbreekt de inbouwkoffie-automaat in deze luxe serie niet. Ideaal voor iedere keer een echt vers kopje koffie zonder dat het ruimte vraagt op het werkblad. Verder kan de hobbykok kiezen uit verschillende afzuigunits die voor de schone lucht in de keuken zorgen.

Even niks te doen: dan biedt de inbouw tv/dvd vermaak. Maar ook een helpende hand om receptuur te visualiseren of om inspiratie op te doen met een populair kookprogamma.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist