Küppersbusch inductiekookplaat

Platinum White Edition

Küppersbusch introduceert in de collectie Platinum White Edition een bijpassende inductiekookplaat. Er zijn twee modellen: Type EKI 8840.0F (onderscheiden met een Red Dot award) 80 cm breed en de EKI6840.0F 60 cm breed.

Beide inductiekookplaten hebben een sensor tiptoets bediening en kenmerken zich door een rechthoekig design en een transparante look. Ze zijn uitgevoerd met de laatste technische snufjes zoals een akoestisch signaal, een elektronische vermogensregeling in 12 standen, 4 voorgeprogrammeerde standen, 4 kookzones met restwarmte indicators. Een centrale uitschakel functie met inschakel functie, enzovoorts. Natuurlijk staat veiligheid voorop en ontbreekt ook de kinderbeveiliging niet.

Veel professionele koks zweren bij deze vorm van koude energie. Inductie kan als geen andere vorm van energie precies daar worden ingezet waar gewenst: snel, nauwkeurig te regelen, energiezuinig en veilig. Het geheim van inductie: de energie wordt alleen op die plaats overgedragen waar een pan met magneetbodem op de kookplaat staat. Deze rechtstreekse warmteopwekking die alleen de bodem van de pan verwarmt, zorgt ervoor dat gerechten snel aan de kook zijn en heeft een laag energieverbruik. En omdat de kookplaat zelf minder heet wordt, kan er niets op inbranden.

Naast deze twee inductiekookplaten omvat het programma eveneens een inbouwoven, steamer, combimagnetron, en een LCD flat screen. Küppersbusch levert eveneens bijpassende witte afzuigkappen en een Amerikaanse side-by-side koel/vriescombinatie helemaal in sprankelend wit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist