Küppersbusch Experience Centre

Küppersbusch richt een van de modernste kookscholen in

Küppersbusch richt een van de modernste kookscholen van Nederland in

Voordat 't Pannehuis in Huissen een van de modernste kookscholen van Nederland werd, moest een lange weg worden afgelegd. Eerst moest de vervallen boerderij grondig worden gerenoveerd. Hoewel de boerderij in verkeerstechnisch opzicht gunstig gelegen was tussen Arnhem en Nijmegen, was het meer een bouwval dan een woonklaar gebouw. Nadat de tour de force van de renovatie was afgerond, begonnen de eigenaars Gaby Kemperman en Fred Warbroek aan hun succesformule: Met persoonlijke betrokkenheid, een omvangrijk cursusaanbod en gerenommeerde koks verwierven ze snel bekendheid. Inmiddels nemen meer dan 5.000 bezoekers deel aan de kookworkshops van 't Pannehuis.

Keuken met de modernste technologie
In het afgelopen jaar hebben Kemperman en Warbroek de boerderij omgetoverd tot een volledig nieuwe kookstudio. Daarvoor deden ze een beroep op Küppersbusch Hausgeräte GmbH. “Als een van de toonaangevende kookscholen van Nederland hechten we veel waarde aan de uitrusting van onze keuken. Zo kwamen we al snel uit bij Küppersbusch.

Hun medewerkers stonden helemaal open voor onze ideeën en konden dankzij hun rijke ervaring zelfs nog waardevolle tips geven voor de vernieuwing van onze keuken. Onze koks en wij zijn laaiend enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die de inbouwapparatuur ons biedt. Daar hebben uiteraard ook onze klanten profijt van”, aldus beide eigenaars. De deelnemers van de kookworkshops hebben de beschikking over zeven kookeilanden waar ze onder leiding van professionele koks allerlei gerechten kunnen bereiden. Ze beschikken over verschillende bakovens met 17 bak- en braadprogramma's, combi stoomovens die niet alleen stoom produceren, maar ook functies bieden zoals hete lucht, regenereren, professioneel bakken, hete lucht + stomen en een grill. Daarnaast staan de deelnemers verschillende inductiekookplaten ter beschikking. De leerlingkoks kunnen bovendien oefenen met de inductiewok, de elektrische grillplaat of de elektrische lavasteengrill. De wijnkast is voorzien van een elektronische temperatuurregeling en -indicator en biedt ruimte voor wel 89 flessen. De professioneel uitgeruste keuken wordt vervolmaakt met verschillende koel- en vriesapparaten van Küppersbusch.

De deelnemers kunnen terecht in twee oefenruimtes en verschillende vergaderruimtes voor grotere groepen. Naast thematische kookworkshops voor kleine groepen organiseert 't Pannehuis voor grote groepen van maximaal 100 personen ook individueel afgestemde kookdemonstraties. Verder komt eenmaal per maand de kookclub van 't Pannehuis bijeen: professionele koks bereiden dan een compleet menu.

Volgens het motto “alles mag, niets moet” kunnen de gasten vragen stellen, actief meedoen met het koken of simpelweg alleen toekijken en de recepten vervolgens zelf thuis bereiden. De twee eigenaars staan bij alle evenementen ter plekke klaar om vragen over het koken en de apparaten te beantwoorden.

De afzonderlijke kookworkshops zijn afgestemd op de wensen van elke bezoeker: zo houden de professionele koks natuurlijk ook rekening met speciale diëten en eventuele voedselallergieën van de cursisten. Sushi- en tapasworkshops voor zowel beginners als ambitieuze hobbykoks, drie- en viergangendiners, speciale arrangementen zoals “Golf & Cooking”, wijnproeven en arrangementen die zijn afgestemd op bedrijfsklanten vullen het programma aan, en maken van 't Pannehuis een van de modernste kookscholen van Nederland.

 

Wie geïnteresseerd is in een kookworkshop, kan op afspraak geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan 't Pannehuis om een demonstratie van de gebruikte apparaten te bekijken of gedetailleerde informatie over de kookdemonstraties te ontvangen.

Kijk eens op: www.pannehuis.nl 

Over Küppersbusch:
Küppersbusch Hausgeräte GmbH, met hoofdvestiging te Gelsenkirchen (Duitsland), is een internationaal werkzame fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur.


Kwaliteit anno 1875

De naam Küppersbusch staat al meer dan 135 jaar voor innovatie en traditie. Het bedrijf ontwikkelt met vakkundigheid en creatieve ideeën en impulsen toekomstgerichte technologieën die een nieuwe maatstaf voor moderne inbouwkeukenapparatuur vormen. Küppersbusch biedt een volledig assortiment, van bakovens tot spoelers, alles onder één dak. Het bedrijf ontvangt regelmatig nationale en internationale design-onderscheidingen voor het ontwerp van zijn keukenproducten.

Meer weten over Küppersbusch? Kijk op www.kuppersbusch.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist