Küppersbusch

Meisterstück

Met de "Küppersbusch Meisterstück" kunnen zowel veeleisende kookliefhebbers als ambitieuze koks hun persoonlijke droomkeuken realiseren. Geïnspireerd door professionele keukens in de allerbeste restaurants, biedt Meisterstück nieuwe generatie kookeilanden die iedere gastronoom zal doen watertanden.
Vakkennis, dat overtuigt!Küppersbusch inbouwapparatuur staat door een zeer lange ervaring en een positieve invloed uit het grootkeuken gebied garant voor de meest professionele keukentechniek. Werkelijk meesterlijk presenteert zich hier de nieuwste ontwikkeling in de innovatieve keuken, het “Meisterstück” van Küppersbusch. Een professioneel haute cuisine kookcentrum, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van ambitieuze kookliefhebbers. Een eiland- of een wandoplossing, de grootte en het design en ook de invulling van de apparatuur,met het Küppersbusch Meisterstück is het zoals nooit tevoren mogelijk dit geheel persoonlijk in te vullen en op deze manier uw heel persoonlijke keukendroom waar te maken. Daarmee wordt het koken zelf al een waar genot.

Missie & visie
Bij Küppersbusch ontdekt u een schoonheid aan design waarbij individualiteit en functionaliteit harmonisch in evenwicht zijn. In de meest ware betekenis van het woord: uitstekend design, dat niet voor niets regelmatig is bekroond.

Van professionele keukens tot individueel kookplezier
Reeds jarenlang vertrouwen topkoks van over de hele wereld op de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van ons traditionele bedrijf. Deze hoge kwaliteitseisen worden echter ook gesteld aan de ontwikkeling van keukeninbouwapparatuur voor particuliere huishoudens.

Design
Het design van Küppersbusch wordt voor een belangrijk deel bepaald door de exclusieve afwerking, de opvallende vormgeving en de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Functionaliteit
Moderne technologie in overeenstemming met de tijdgeest. Eenvoudig te begrijpen en nog eenvoudiger te bedienen.

Comfort wordt opnieuw gedefinieerd. Laat uw passie voor koken de vrije loop.

Distributie
De zeer uitgekiende keukentechniek vindt u uitsluitend bij eersteklas keukenzaken. Daar neemt men graag de tijd om u een professioneel en persoonlijk advies te geven.

Een visie tot werkelijkheid laten worden
Toonaangevend in design, perfect in functionaliteit, eenvoudig te bedienen, opvallend mooi. Keukenapparatuur die qua vakkundigheid aan uw persoonlijke eisen voldoet en daardoor in alle opzichten meer kan. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Terugkijken op het succes van Küppersbusch is voortdurend vooruitkijken naar de toekomst. Naar innovatieve ideeën, die maar één doel kennen: moderne technologie en hoogste kwaliteit combineren met gevoelige functionaliteit en buitengewoon design. Küppersbusch is al enkele decennia daar thuis waar professionele koks hun heerlijkheden bereiden. Dus overal waar individualiteit en betrouwbaarheid elke dag weer belangrijk zijn. Veeleisendheid is voor Küppersbusch ook een norm die vanaf het begin als basis dient voor de ontwikkeling van inbouwkeukenapparatuur voor particuliere huishoudens. Dan ontstaan innovaties die de passie voor koken de ruimte geven, maar die nooit ten koste gaan van betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

Küppersbusch Individual: Een veelvoud aan mogelijkheden
Elke persoon houdt van andere zaken. Andere kleuren, andere mode, andere muziek enz. Het nieuwe Küppersbusch Individual concept biedt u de mogelijkheid de toestellen aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Zo heeft u de keuze tussen een wit of zwart front. Voor de design elementen heeft u de keuze tussen volgende afwerkingen: : RVS, Gold, Silver Chrome, Black Chrome of Black Velvet. Maximale variatie – individuele stijl. RVS Black Chrome Silver Chrome

 

Kijk voor meer informatie op https://www.kuppersbusch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist