Krups cappuccino-machine

EA9000

Niets is lekkerder dan een cappuccino met verse opgeklopte melk. Maar juist dat laatste kan soms tot omslachtige en ‘plakkerige’ praktijken leiden. Met de introductie van de EA9000, de ‘one touch’ cappuccino-machine van Krups, is het zetten van een cappuccino eenvoudig én hygiënisch: met slechts een druk op de knop wordt niet alleen de melk verwarmd en opgeschuimd, maar wordt het stoompijpje automatisch gereinigd. Een wereldprimeur waarmee Krups koffie nu nog lekkerder maakt.

De EA9000 voldoet aan de wensen van koffieliefhebbers over de hele wereld die thuis van een heerlijke cappuccino, latte macchiato, lungo of espresso willen genieten. De kwaliteit van een kopje koffie uit de EA9000 smaakt minstens zo goed als een koffie die is bereid door een barista in een grand café.

Automatische reiniging
De meest opvallende innovatie is het ingebouwde, zelfreinigende stoompijpje. Veel koffieapparaten kennen dezelfde nadelen: er zijn veel handelingen nodig voordat je eindelijk van je koffie kunt genieten. Denk daarbij aan het vullen en aansluiten van de melkcontainer alvorens je de machine kunt gebruiken. Maar ook het schoonmaken van de koffiemachine is belangrijk: wanneer je dat niet meteen na gebruik doet, krijgen bacteriën de vrije loop. Met de EA9000 is dit allemaal niet meer nodig: nadat de melk is verwarmd en opgeschuimd en de koffie is uitgeschonken, wordt het stoompijpje automatisch door het toestel gereinigd en is het klaar voor een volgende overheerlijke latte macchiato.

Onderscheidend design
Eerder dit jaar won de EA9000 de felbegeerde Red Dot Design Award in de categorie Product Design 2012. De cappuccino-machine werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen van de meer dan 1.800 producten die door meer dan 50 landen werden ingestuurd. Het is wederom een bewijs dat bij Krups alleen het beste goed genoeg is. Los van het strakke design is er ook een belangrijke rol voor gebruiksgemak weggelegd: het TFT-kleurendisplay met touchscreen zorgt er voor dat je met slechts een druk op de knop je favoriete kopje koffie kunt zetten. Daarnaast kent de EA9000 een speciaal favorietenmenu waarmee je je favoriete en persoonlijke koffierecepten kunt opslaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist