Koffie-minnend Nederland

maakt kennis met wereldkampioen

Normaal gesproken wordt het eliteteam van Bravilor Bonamat alleen ingeschakeld om grotere koffiemachines te maken, voor professioneel gebruik. Maar er is belangrijk nieuws voor liefhebbers: de 28 specialisten en engineers waagden zich voor het eerst aan een consumentenmachine: de Junior. En met overweldigend succes: Nooit eerder bracht een filterapparaat een vollere koffiesmaak voort.Het onafhankelijke en toonaangevende testorgaan ECBC uit Oslo bekroonde de in de koffiewereld met achting ontvangen Junior (van label Espressions) met het felbegeerde keurmerk: ‘’Optimale extractie vanwege de waterverdeling en doorlooptijd, gecombineerd met de perfecte temperatuur’’.

Helder kraanwater wordt volle, diepzwarte koffie dankzij een maximale ontmoeting met de geroosterde en fijngemalen koffiebonen. Nooit eerder vertoond: Iedere druppel, van de eerste tot en met de laatste; allemaal nemen ze hetzelfde optimale, intens pure aroma van geroosterde bonen in zich op.

Hoe je de beste ter wereld wordt:
Hij bestaat écht: De perfecte temperatuur om de gewenste smaken en aroma’s uit koffiebonen los te weken en op te nemen in water. Dit komt nogal nauw. Junior weet deze temperatuur exact te bereiken en continu vast te houden.

Koffiebonen kennen tijdens het zetproces een nauwkeurige prestatiecurve: te lang water door koffie laten lopen levert een zurige smaak op. Te kort contact leidt tot smakeloze koffie. Doordat de Junior met de 16 nauwkeurig ingepaste watergaatjes het water optimaal verdeelt over de gemalen koffiebonen is nergens in het filter sprake van een onevenredig (te lang of te kort) contact, en is het aromaresultaat continu optimaal. Druppel na druppel.

Uniek: Junior kan een solo kop wereldkwaliteit filterkoffie zetten.
Bravilor-engineer Gerard de Groot: ‘’Met 28 specialisten en engineers op alle nodige gebied, hebben we met eerlijke, volledig consumentgezonde en –hygiënische materialen en vormen een ontzettend duurzame machine neergezet. 5 jaar lang testen, verbeteren. Zo heeft een exemplaar 10 jaar gebruik nagebootst, wat neerkomt op drieduizend keer koffiezetten. Het allerlaatste kopje was van dezelfde wereldkwaliteit als het eerste. Uniek, echt. En het apparaat was nog als nieuw. Ook een pijler was de veldtest: 100 machines verspreid over allerlei type consumentenlocaties. Héél belangrijk geweest in het proces. Continu werd koffie gezet met Junior, en alles hielden we in de gaten. Waardoor we steeds precies wisten waar we nog konden verbeteren.’’

Ontwerper Hans De Gooijer: ‘’Kijk nou eens naar de kan, met exact de cognacglasvorm, voor een geweldige circulatie van de aroma’s. En dan het primaire, robuuste materiaal dat is gebruikt, en in sublieme vormen is gegoten in die 5 jaar durende zoektocht naar perfectie.. Er komt zó veel in samen.’’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist