Koelkast makeover:

Stijlvolle opties voor jouw keuken interieur

De keuken is natuurlijk veel meer dan alleen een plek om te koken. Heel veel mensen hebben de eettafel in de keuken en eten er uitgebreid elke dag met de familie. Er wordt gekookt, gekletst, gedineerd. Daarom is het wel zo fijn als de keuken gezellig en stijlvol is ingericht. Nu het nieuwe jaar is  begonnen is het een goed moment om de inrichting van de keuken te verbeteren. Of je nu gaat investeren in een geheel nieuw design of alleen een nieuwe smeg koelkast, in dit artikel bespreken we een aantal tips om jouw keuken veel gezelliger in te richten.

Netjes en schoon

We kunnen natuurlijk meteen beginnen met grote aanpassingen, nieuwe meubels of een nieuw aanrecht, maar een gezellige keuken begint bij de basis. Het schoon en netjes houden van de keuken is essentieel om het een leuke uitstraling te geven. Toch is dit iets waar veel huishoudens moeite mee hebben. De keuken wordt vies en de vuile vaat stapelt zich op. Zeker ook met kinderen die vieze glazen en borden op de het aanrecht zetten maken het schoonhouden er niet makkelijker op. De truc is om een goede routine te hebben. Vaak is het schoon en netjes houden van de keuken makkelijker als je er dagelijks een kwartiertje aan besteedt dan wanneer je het op laat lopen en twee uur moet gaan boenen. Doe elke dag aan het einde van de dag een korte routine waarbij je alles opruimt en het aanrecht afneemt. Als je kinderen hebt dan is het ook belangrijk ze goede gewoontes aan te leren rondom het schoonhouden van de keuken. 

Verlichting

Een ander belangrijk aspect van de keuken is de verlichting. In een keuken wil je goed kunnen zien wat je doet. Je bent immers bezig met messen, vuur en kokend water. Sterke verlichting is fijn voor koken, maar niet erg gezellig. Daarom wil je ook lampen in de keuken hebben met warme verlichting die je ook kan dimmen. Wel zo fijn als je een romantisch diner hebt, of gezellig wilt borrelen. 

Organiseer

Een gezellige keuken is goed georganiseerd, niet alleen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. Neem de tijd om de koelkast en de kastjes te organiseren. Dit zal er ook voor zorgen dat je sneller in de gaten hebt wat op is en wat er wel nog is. Op die manier kun je ook boodschappen besparen. Ook houd je de oppervlakten makkelijker schoon wanneer je weet waar alles thuishoort. Een gezellige keuken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist