Koel keukendesign

als statement piece

Een opvallend pronkstuk kan ieder interieur naar een uniek en hoger niveau tillen. Ook in de keuken, waar de koelkast steeds vaker deze rol bekleedt. Terwijl het voorheen een louter functioneel toestel was, krijgt de koelkast vandaag een eyecatching design of wordt het uitgerust met de meest innovatieve snufjes. Zo maakt het Zwitserse V-ZUG van de koelkast een ingebouwde blikvanger of doet ze het naadloos verdwijnen in het keukenmeubilair. In welke uitvoering je de koelkast ook verkiest, design was nog nooit zo cool.

Cooling like fine wine
Een strak afgewerkte keuken, waarbij de koelkast verdwijnt in het ontwerp, is voor velen het toppunt van verfijning in huis. Met haar WineCooler bewijst V-ZUG dat ook ingebouwde verkoeling een opmerkelijke blikvanger kan zijn. Dankzij de unieke combinatie van geavanceerde technologie, weldoordacht design en moderniteit bewaar je je favoriete wijnen op een smaakvolle wijze. Dankzij de twee aparte temperatuurzones hoef je wit en rood bovendien niet meer van elkaar te scheiden. Voor de occasionele wijnliefhebber is het kleinere WineCooler V4000-model een perfecte optie. Ben je een geboren gastvrouw- of heer? De WineCooler V6000 neemt een volledige kasthoogte in beslag en biedt voldoende ruimte voor je collectie topwijnen.

 

Koele kikker
Een opkomende interieurtrend in de keuken is de aparte koelkast als designstuk. Het Cooler V4000-koelkastmodel kan je in een apart keukenblok bouwen, waardoor het perfect aan deze trend beantwoordt. Naast het karakteristieke strakke ontwerp weet de eendeurskoelkast te imponeren met haar binnenkant. Uitgerust met een FreshControl-zone, bestaande uit drie ruime laden, bewaar je verschillende producten op de perfecte temperatuur. Daarnaast zorgt de handige FlexBox voor orde zoals jij dat wenst. Werk het af met de Freezer V4000-diepvries als side-by-side-oplossing, of verwerk de voorgenoemde WineCooler als leuk extraatje.

Over V-ZUG
V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist