KitchenAid Speedoven

DE MEEST COMPACTE STERRENCHEF

Nieuws heet van de naald in keukenland? KitchenAid presenteert zijn nieuwe ‘Speedoven’, de meest complete oven voor de veeleisende thuiskok. Ultieme precisie en flexibiliteit verenigd, in een professionele oven met volwaardige magnetronfunctie of magnetroninjecties. Kortom, deze alleskunner zal moeiteloos zijn plaatsje veroveren in elke kwaliteitskeuken. Want zo slank als hij is in omvang, zo breed zijn de culinaire mogelijkheden.

Als koken kunst is, dan is KitchenAid wetenschap. Zoals ook de nieuwe Speedoven van het merk illustreert. Een ‘traditionele’ oven, met magnetronfunctie, gecombineerde hetelucht/magnetronfuncties of pure heteluchtfuncties. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit om het perfecte stukje vlees, vis, brood of patisserie te serveren. En dat alles in een compact en aantrekkelijk design van slechts 45 cm hoog.

FLEXIBILITEIT TROEF
De 16 professionele functies zijn doordacht gekozen: 5 braadfuncties (kalfs, rund, varken, kip, kalkoen), 5 bakkerij - en 6 patisseriefuncties. Die kan je dan weer combineren met zes traditionele functies (snel voorverwarmen, boven/onderwarmte, luchtcirculatie, hetelucht, grill, turbogrill, magnetron) en zes speciale functies, waaronder (jet-)ontdooien, warmhouden, deeg rijzen en de nieuwe ‘Slow Cooking’-functie.

SNEL OF TRAAG, PRECISIE IS DE VRAAG
Dankzij het temperatuurbereik van de Speedoven - van 35 tot 250°C - beschik je over de precisie om aan slow cooking te doen. KitchenAid heeft dit procedé geperfectioneerd om op lagere maar uiterst precieze temperatuur malsheid en sappigheid optimaal te bewaren. Anderzijds maken de magnetroninjecties het mogelijk de kooktijd met 50% te verminderen. Kortom, te zorgen voor het gewenste resultaat voor elk gerecht.

NOOIT MEER KOUD, TAAI OF DROOG
De Speedoven wordt geleverd met een kerntemperatuurmeter – die de temperatuurgegevens naar het digitale display van de KitchenAid-oven stuurt. De oven valt automatisch uit als het middelpunt van een stuk vlees of vis de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Zo ben je zeker dat je gerecht niet te gaar zal zijn, met een optimaal behoud van smaak, aroma en textuur. Op het display verschijnt de melding dat de gewenste kerntemperatuur is bereikt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist