kitchenaid koelkast en wijnkoeler

Vertigo

KitchenAid heeft het nieuwe jaar ambitieus ingezet met Vertigo, een flexibele oplossing om voedsel en wijn uitstekend te bewaren. Enkele smaakmakers? Multifunctionele lades die je kan inzetten om te koelen of in te vriezen. Verstelbare draagplateaus om je koelkast perfect op maat in te delen. En een klimaatbeheersing die knipoogt naar een ondergrondse wijnkelder. Met Vertigo tilt KitchenAid de kunst van het koelen naar een hoger niveau.

Flexibiliteit is de rode draad van Vertigo. Dit modulaire systeem van KitchenAid biedt het allernieuwste op het vlak van koelkasten en wijnkoelers. Daarbij kan je alle kanten uit, wat design en installatie betreft. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele koelkast, een vrijstaande wijnkoeler of een combinatie van koelkast en wijnkoeler. Volledig geïntegreerd, als vrijstaande modellen of als inbouw – uiteraard volgens de stijlvolle KitchenAid-normen met een strakke en luxueuze uitstraling.

Van bovenaardse koelkast…
Met Vertigo teken je voor de beste bewaaromstandigheden. De koelkasten zijn dan ook uitgerust met slimme functies. Erg vernieuwend is bijvoorbeeld de ‘Multi Temperatuur-lade’, die dienst kan doen als extra koelruimte, als vriezer of als ‘Dynamic 0°’-compartiment. Deze functie creëerde KitchenAid speciaal om specifieke ingrediënten te bewaren, zoals verse groenten & fruit, vlees, vis en zuivelproducten. Zo behoudt je speciale kaas al zijn smaak, blijft je tournedos lekker sappig en je salade fris en knapperig. Het geheim zit hem in de lage temperaturen (in te stellen tussen -2 en +2°C) en de automatisch aangepaste luchtvochtigheid.

Andere troeven? De verstelbare draagplateaus maken de indeling van je koelkast flexibeler dan ooit. Zo creëer je in een handomdraai alle ruimte die je nodig hebt – voor je wekelijkse grote aankopen of voor borden vol met culinaire hapjes. De volautomatische ijsmachine met waterfiltering geeft je altijd zuivere, geurloze en smaakloze ijsblokjes. Terwijl de ledverlichting ervoor zorgt dat je alles vlot vindt en de vernuftige lades met één lichte aanraking zachtjes sluiten. Het spreekt voor zich dat Vertigo ook is uitgerust met de functie ‘snel koelen en vriezen’ en met het handige ‘Total No Frost’-systeem.

… tot ondergrondse wijnkelder
Daarnaast is Vertigo een wijnkoeler van formaat – goed voor ruim 80 flessen op de legplanken. Met een precisiecontrole van de temperatuur en de luchtvochtigheid leent het compartiment zich bij uitstek voor het bewaren en laten verouderen van rode wijnen, net alsof ze liggen te rusten in je eigen ondergrondse wijnkelder.

De efficiënte isolatie van de compressor garandeert volledige bescherming tegen trillingen. Zo is Vertigo zelfs voor de meest delicate flessen een veilige omgeving. Verder zijn de wijnkoelers voorzien van een deur met driedubbele, bronskleurige beglazing: een maximale bescherming tegen schadelijke uv-stralen en plotse schommelingen van de omgevingstemperatuur. Kortom, Vertigo waakt er nauwgezet over dat niets de kwaliteit en smaak van je wijn kan schaden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist