KitchenAid keukenrobot

Nieuwe kleuren

Zo onweerstaanbaar als ze klinken, zo verleidelijk zijn ook de nieuwe kleuren van de KitchenAid® mixer/keukenrobot. Met tinten als caffé latte, frambozenijs en appelcider knipoogt het legendarische merk naar de geraffineerde Franse patisserie. Duik onder in een romantische wereld van verfijning en trakteer je keuken op sierlijke glamour. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht: de nieuwe serie KitchenAid® mixer/keukenrobot heeft nu een nieuwe platte menghaak met flexibele kant die nog sneller en gemakkelijker werkt.

Palet Franse patisserie: zinnenprikkelende nostalgie
De KitchenAid® mixer/keukenrobot is wereldwijd een blijvend succesverhaal. Als designicoon heeft hij dan ook een pure, tijdloze vorm. Het nieuwe palet 'Franse patisserie' voegt met een sprankje glamour een gevoel van sierlijkheid toe aan de bestaande kleuren.

De tinten caffé latte, frambozenijs en appelcider herinneren aan traditioneel vakmanschap. Tegelijk liet KitchenAid zich leiden door ingrediënten die de zintuigen prikkelen. Met de nieuwe geraffineerde kleuren wil KitchenAid elke chef en hobbykok inspireren tot koken, een kunst waarbij alle zintuigen betrokken zijn.

De nieuwe tinten brengen het totaalaantal kleuren op 27. Voor elke keuken en smaak is er dus wel een passende KitchenAid® mixer/keukenrobot.

Grote troeven van de KitchenAid® mixer/keukenrobot zijn het planetair kneedsysteem en een grote mengkom met ergonomisch handvat en schenkschild. Dankzij de sterke motor met directe aandrijving werkt de keukenrobot praktisch geruisloos. De volledig gegoten metalen constructie – met afgerond design voor een makkelijke reiniging – zorgt dan weer voor duurzame stevigheid.

Praktisch
- richtprijs caffé latte/frambozenijs/appelcider: 589 euro
- standaardaccessoires: gepolijste roestvrijstalen kom van 4,83 liter, schenkschild, platte menghaak, kneedhaak, draadgarde
- optionele accessoires: voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, optionele trommels, fruit- en groentezeef, set met pastaroller en -snijder, raviolimaker, citruspers, worstvulapparaat, voedselblad, graanmolen, blikopener, roomijsmaker, optionele kommen en een mixerhoes.

NIEUW ACCESSOIRE: platte menghaak met flexibele kant
Met het nieuwe optionele accessoire bewijst KitchenAid zijn continue streven naar perfectie. De platte menghaak met flexibele kant is speciaal ontworpen om sneller en makkelijker te kunnen werken. Zo kan je de bakingrediënten tijdens het mengen toevoegen, zonder de motor te stoppen of een spatel te gebruiken.

Deze speciale menghaak schraapt perfect de zijkanten van de kom en mengt moeiteloos normale tot zware mengsels – van cakebeslag tot brooddeeg. De metalen menghaak is met nylon bekleed, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist