Kitchenaid keukenmachine

Artisan Cookprocessor

Dankzij Kitchenaid kan er nu met slechts één apparaat creatief en gemakkelijk gekookt worden. KitchenAid gaat een ware revolutie in de keuken teweeg brengen met de introductie van de alleskunner, de KitchenAid Artisan Cookprocessor. Het multi-talent kan hakken, kneden en mengen, maar ook roeren, koken en stomen.Creatief en gemakkelijk koken kan nu met slechts één apparaat. KitchenAid gaat een ware revolutie in de keuken teweeg brengen met de introductie van de alleskunner, de KitchenAid Artisan Cookprocessor. Het multi-talent kan hakken, kneden en mengen, maar ook roeren, koken en stomen.

Vanaf nu heb je alle tijd voor je gasten terwijl je heerlijke risotto onbewaakt gaart. Of je maakt een wortel-gembersoep waarbij de Artisan Cookprocessor de wortel en gember hakt en daarna de bouillon en overige ingrediënten zachtjes laat koken. Er gaat een nieuwe wereld open met minder tijd in de keuken maar wel lekker en gezond eten.

KitchenAid komt daarnaast met een digitaal kookboek – met prachtige foto’s van topfotograaf Tony le Duc - en een app waarin elke twee weken nieuwe recepten van gerenommeerde chefs worden geplaatst en die inspireert tot steeds weer nieuwe culinaire uitspattingen met de Cookprocessor. De chef waarmee in Nederland gewerkt gaat worden is Yolanda van der Jagt.

Alles-in-één-apparaat
Of je nu wel of geen held in de keuken bent, met de KitchenAid Artisan Cookprocessor kun je elke klus aan. Koken wordt (weer) leuk en vooral gemakkelijk. Het apparaat heeft zes automatische standen. Het kan ingrediënten hakken, snijden, kneden, mengen, pureren en ze daarna ook nog eens stoven, roeren, braden, stomen en koken. Het multi-talent is handig in het gebruik. Op het display worden stap voor stap de instructies gegeven van de voorgeprogrammeerde recepten. Ook zijn eigen bereidingen handmatig in te stellen.

Nog nooit was koken zo eenvoudig als met de Artisan Cookprocessor, zelfs gecompliceerde gerechten die veel handelingen vragen kan het nieuwe paradepaard van KitchenAid aan. Stap voor stap neemt de keukenmachine als een ware sous-chef het heft in handen en bereid je aansprekende (of klassieke) gerechten als bouillabaisse, coq au vin of zalm en papilotte. Zelfs degene die tot nu toe nog geen ei kon bakken, tovert nu - dankzij de voorgeprogrammeerde instellingen – heerlijke soepen, stoofpotten of een smeuïge risotto op tafel.

Hoge temperatuur
KitchenAid Artisan Cookprocessor heeft veel innovaties doorgevoerd in vergelijking tot andere multifunctionele machines die op de markt zijn. Zo bereikt het apparaat hogere temperaturen – tot 140 ˚C – en beschikt het ook over een betere temperatuur-sensor waardoor de ingrediënten sneller, effectiever en gelijkmatiger bereid worden. Het geavanceerde deksel maakt het toevoegen van bijvoorbeeld kruiden tijdens het kookproces een stuk eenvoudiger. De gepatenteerde StirAssist-menger roert zeer effectief en voorkomt aanbranden.

Handig kookboek en app
KitchenAid gaat de nieuwe Cookprocessor-bezitter goed van dienst zijn met veel recepten en tips die verstrekt worden via een digitaal kookboek en een handige app. Regelmatig worden, onder meer door bekende chefs, nieuwe recepten toegevoegd zodat je steeds weer opnieuw geïnspireerd en uitgedaagd wordt. Voor Nederland heeft KitchenAid gekozen voor de samenwerking met chef-kok Yolanda van der Jagt. Yolanda heeft voor gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland gewerkt Zij werkte onder meer met Jamie Oliver bij The River Café in Londen en daarna bij het beroemde restaurant Chez Parnisse in Californië. De laatste jaren maakt ze naam als succesvolle kookboeken auteur.

Design
Naast zijn hoge functionaliteit en technisch raffinement overtuigt de productinnovatie ook op het oog. Het is een tijdloos design, van gegoten metaal gecombineerd met de bekende KitchenAid-kleuren. De KitchenAid Cookprocessor is verkrijgbaar in de kleuren amandelwit, appelrood, keizerrood, parelmoer, onyx zwart en metaalgrijs.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist