KitchenAid keukenapparatuur

Artisan sapcentrifuge

Deze winter maakt KitchenAid het een stuk makkelijker om aan onze broodnodige vitamines te komen. Met de KitchenAid Artisan sapcentrifuge maak je eenvoudig gezonde groente- en fruitsappen. Voor diegenen die al de iconische KitchenAid mixer/keukenrobot op het aanrecht hebben staan, is er het fantastische Slowjuicer/sappers accessoire/toebehoren. De KitchenAid Mixer wordt dan helemaal de ultieme keukenhulp, hij helpt ook bij het maken van de heerlijkste jams, purees en groentesappen.Het is alom bekend dat het gezond is om dagelijks twee stuks fruit en 200 gram groente te eten. Toch valt het niet altijd mee om dit voedingsadvies te volgen. Maar als we er lekkere sappen van maken dan wordt het ineens een stuk makkelijker. KitchenAid brengt twee nieuwe apparaten op de markt om verse groente- en fruitsappen te maken: de KitchenAid Artisan sapcentrifuge en het Slowjuicer/sappers accessoire voor de KitchenAid mixer/keukenrobot. Twee apparaten die een verschillende techniek gebruiken om het sap uit groente- of fruit te persen.

KitchenAid Artisan sapcentrifuge
Met de KitchenAid Artisan sapcentrifuge maak je zo van hele appelen versgeperst appelsap. Het apparaat zorgt voor een maximale sapextractie met zo min mogelijk afval. De uiterst brede vulopening maakt veel voorbereidend snijwerk overbodig. De KitchenAid sapcentrifuge heeft twee snelheden voor het persen van zachte en harde groenten en fruit. Handmatig kun je de gewenste hoeveelheid pulp instellen: weinig voor een glad groentesap en veel voor een dik fruitsap. De KitchenAid Artisan sapcentrifuge is van hoogwaardig gegoten metaal en is daardoor stevig en stabiel. De naam KitchenAid staat daarnaast borg voor een stijlvol ontwerp. En ook niet onbelangrijk het apparaat is gemakkelijk te reinigen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist