KitchenAid keukenapparatuur

Nieuwe chopper en handmixer

KitchenAid, bekend vanwege haar iconische Mixer, breidt haar assortiment uit met twee nieuwe sterren in de keuken: een compacte Chopper en een krachtige Handmixer in een fraai design. De KitchenAid Chopper is ideaal om een kleine hoeveelheid noten, een ui of wat parmezaanse kaas te hakken. En in de keuken wordt het straks ruzie maken wie de slagroom of het eiwit mag kloppen met de nieuwe KitchenAid Handmixer.KitchenAid Chopper

De kleinste KitchenAid keukenhulp is de nieuwe Chopper; een hakmolen die bijzonder handig is in het gebruik. De bediening gaat met één druk op de knop in twee snelheden; traag om te hakken en snel om te pureren. Via de opening in het deksel kan bijvoorbeeld olie druppelsgewijs toegevoegd worden, zo is een tapenade in een handomdraai gemaakt.
De KitchenAid Chopper is verkrijgbaar in vier bekende KitchenAid kleuren: keizerrood, onyx zwart, amandelwit en contour zilver. Ook is er een witte Classic versie beschikbaar.

KitchenAid Handmixer
De in het oog springende KitchenAid Handmixer met fraaie retro-look mengt elk ingrediënt, van langzaam roeren tot snel kloppen, zonder spatten. Het apparaat kent een precieze digitaal gestuurde, elektronische bediening, met een keuze uit 9 snelheden. De standaardtoebehoren bestaan uit 2 roestvrijstalen turbokloppers, 16-draadgarde, mengstaaf, 2 kneedhaken en een katoenen opbergzak.
De KitchenAid Handmixer is verkrijgbaar in vier kleuren: keizerrood, onyx zwart, amandelwit en contour zilver

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist