Kitchenaid keukenapparatuur

Kookboek als app

De handleiding voor de nieuwe applicatie van KitchenAid is simpel. Laat je verleiden door een onweerstaanbaar recept. Maak je boodschappenlijst met ontbrekende ingrediënten. En trek naar de supermarkt. Met de digitale versie van het kookboek van chef-kok Tony Le Duc is KitchenAid opnieuw de kookhulp bij uitstek. De applicatie – zowel op iPhone, iPod als iPad te gebruiken – is gratis voor wie een Mixer/Keukenrobot van KitchenAid koopt of heeft gekocht.

De nieuwe applicatie 'KitchenAid® – Het Kookboek' focust op de veelzijdigheid van de legendarische Mixer/Keukenrobot en laat zien wat je met de accessoires allemaal kan. Net zoals het echte kookboek van Tony Le Duc je inspireert, helpt de applicatie je in een handomdraai naar een feestelijk maal. Een lekker soepje. Of een verrassend dessert natuurlijk.

De applicatie, knap geïllustreerd, is eenvoudig in gebruik. De recepten zijn ingedeeld per categorie: drankjes, basisrecepten, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, broden en nagerechten. Handige functies geven het digitale kookboek een meerwaarde.

Zo kan je makkelijk je boodschappenlijst maken met je favoriete recepten. Of je nu zoekt naar recepten op basis van de gebruikte accessoires van de KitchenAid® Mixer/Keukenrobot, van de ingrediënten (bv. alles met lamsvlees of framboos) of van je favorieten, alle recepten heb je voortaan met één druk op de knop binnen handbereik.

De ingrediënten worden overzichtelijk weergegeven en je kan makkelijk uit de lijst verwijderen wat je thuis op voorraad hebt. Wil je graag een klassieke boodschappenlijst? Stuur dan door naar je mail en print.

De applicatie 'KitchenAid® – Het Kookboek' is gratis te downloaden via de iTunes App Store. Bij aankoop van een KitchenAid® Mixer/Keukenrobot, krijg je een paswoord waarmee je je online kan registreren. Vul op de garantiekaart duidelijk je e-mailadres in zodat het callcenter van KitchenAid je het paswoord kan bezorgen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist