KitchenAid Iconic Fridge

Stijlicoon onder de koelkasten

KitchenAid, producent van stijlvol vormgegeven keukenapparaten met professionele prestaties, lanceert een nieuwe vrijstaande koelkast op de Europese markt: de Iconic Fridge. Met de Iconic Fridge combineert KitchenAid innovatieve technologie met het iconische design waar het merk bekend om staat.

Revolutionair design
KitchenAid doet zijn erfgoed eer aan door design details van de Iconic Fridge te baseren op de wereldberoemde Artisan keukenmixer, waarmee KitchenAid in 1919 wereldwijd keukens veroverde. Zo zijn de stalen handgreep, de hoge plint en de chroomafwerking van de Iconic Fridge duidelijk geïnspireerd op de Artisan mixer. De Iconic Fridge is een koelkast met een gedurfde persoonlijkheid. De gepolijste, metalen koelkast is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: Keizerrood, Amandelwit en Onyx Zwart. Dankzij de strakke belijning past de koelkast in elke omgeving; van een klassieke keuken tot een industriële loft.

Innovatieve technologie
De Iconic Fridge heeft een capaciteit van 230 liter en een maximum geluidsniveau van slechts 38 decibel. De ingebouwde technologie en een lcd-touchscreen zorgen voor intuïtief gebruiksgemak. Het ProAir-systeem controleert de temperatuur en luchtvochtigheid, voor een optimale houdbaarheid van voedsel. De antibacteriële filter waarborgt optimale frisheid en hygiëne in de koelkast. De Iconic Fridge is tevens voorzien van een 4* vriesvak.

De Iconic Fridge is een goede aanvulling op de lijn ‘grote keukenapparaten’ van KitchenAid. Deze lijn bevat niet alleen koelkasten, maar ook ovens, inductie- en gaskookplaten, afzuigkappen, vaatwassers etc. Bij alle apparaten van KitchenAid wordt een uniek, herkenbaar design gecombineerd met professionele prestaties.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist