Kitchenaid 'Domino Design'

Koken op gas én inductie

Koken op gas én inductie? Met het innovatieve kooksysteem Domino Design van de Italiaanse designers Ludovica & Roberto Palomba stel je zelf je kookzone samen. KitchenAid geeft zo een voorproefje op de keuken van morgen die design perfect weet te combineren met technologie. Het modulaire concept is het gevolg van het onderzoeksproject ‘Concept for Cooking' dat KitchenAid twee jaar geleden lanceerde.Begin oktober wordt Domino Design op de markt gebracht.


In 2008 startte KitchenAid op Eurocucina met ‘Concept for Cooking', een vernieuwend onderzoeksproject waarin bekende designers de grenzen van de kookwereld verkenden. Vandaag wordt de keuken van de toekomst reëel met het exclusieve ‘Domino Design', waarbij de consument met verschillende modules een kookplaat op maat kan ontwerpen.

Het Italiaanse ontwerpduo Ludovica en Roberto Palomba - gekend om hun onconventionele ideeën - ontwikkelden een ingebouwd all-insysteem om zowel voedsel voor te bereiden als te koken en af te wassen. Het dominosysteem is eenvoudig: je stelt zelf je modules (30 cm breed) samen tot je persoonlijke werkblad of je kiest voor een standaardconfiguratie in roestvrij staal met geïntegreerde wasbak in drie breedtes - 60 cm, 90 cm, 120 cm.

De kookplaatmodule Domino Gas omvat:
- 1 professionele brander 4.200 W
- 1 snelle brander 3.000 W en 1 semisnelle brander 1.650 W
- 1 semisnelle brander 1.650 W en 1 bijkomende brander 1.000 W

De kookplaatmodule Domino Inductie omvat:
- 2 inductieplaten 145 mm/1.200W-1.800 W - 210 mm/2.000 W-3.000 W
- 1 inductieplaat 240 mm/2.000 W-3.000 W

Ludovica en Roberto Palomba: "We hebben gekozen voor een lineair, grafisch design. Centraal in het kookconcept staat de vereenvoudiging van vorm. We wilden een eigentijdse, functionele keuken: makkelijk om thuis te koken op professioneel niveau."

Dit unieke KitchenAid-concept combineert zo professionele functies met exclusief design en functionaliteit tot in de puntjes. Zo komen de gietijzeren gasgrills op gelijke hoogte met de inductiekookplaat, zodat je vlot van de ene module naar de andere kan overschakelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist