Kitchen Aid keukenapparatuur

Artisan Mixer/Keukenrobot

KitchenAid kleurt zomers met twee nieuwe tinten voor Artisan Mixer/Keukenrobot

Over de kwaliteit van de KitchenAid Artisan Mixer/Keukenrobot is iedereen het eens: geen dankbaardere keukenhulp denkbaar. Ook het design valt sinds jaar en dag in de smaak. Maar de uitgebreide kleurenwaaier maakt het moeilijk kiezen... Zeker nu er dit jaar nog twee inspirerende kleuren bijkomen: exotisch turkoois en feestelijk parelmoer.

Het nieuwe kleurenpalet van KitchenAid is zomers geïnspireerd. In het turkoois geeft de Artisan Mixer/Keukenrobot je keuken een vrolijke en exotische toets – helemaal in lijn met de trendkleuren van design en mode. Zie het als een fris, levendig accent met een sterke persoonlijkheid, zonder al te fel te domineren. Een verrassende blikvanger in een witte keuken bijvoorbeeld, maar even stijlvol in gezelschap van andere energieke kleuraccenten. Voor koks met lef!

Ook zomers, maar zachter, is parelmoer: een verfijnde wittint met metalen vlokjes. Zo brengt de Artisan Mixer/Keukenrobot je meteen in feeststemming. Deze nieuwe kleur, dierbaar en delicaat, leent zich bij uitstek om trouwende koppels te verrassen met een exclusief culinair cadeau, limited edition. KitchenAid ontwikkelde daarvoor een gepaste verpakking, in lijn met de tijdloze stijl van parelmoer. Voor deze speciale editie liet het merk zich inspireren door parels, als natuurlijke juwelen uit de zee. Parels werden lang beschouwd als het perfecte huwelijksgeschenk: met hun puurheid en onschuld staan ze dan ook symbool voor een huwelijksviering. De glanzende metalen vlokjes in de parelmoeren Artisan Mixer/Keukenrobot doen alvast denken aan de bruidssleep, aan schitterende trouwringen of zelfs aan het gekende schuimgebak in bruidstaarten…

Met de nieuwe kleuren turkoois en parelmoer zet de KitchenAid Artisan Mixer/Keukenrobot zijn succesverhaal verder. Met zijn pure, tijdloze vorm is hij uitgegroeid tot een vast designicoon. Ook de kwaliteit is intussen wereldwijd gekend. Grote troeven zijn het planetair kneedsysteem en een grote mengkom met ergonomisch handvat en schenkschild. Dankzij de sterke motor met directe aandrijving werkt de keukenrobot praktisch geruisloos. De volledig gegoten metalen constructie – met afgerond design voor een makkelijke reiniging – zorgt dan weer voor duurzame stevigheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist