Keukeninspiratie voor een lekker 2017

MultiQuick 9 staafmixer

Het einde van het jaar komt nu echt dichtbij. De cadeautjesjacht start weer: verlanglijstjes van vrienden en familie komen binnen en ook voor jezelf kun je een verlanglijstje maken met wat je graag cadeau wilt krijgen met Kerst.

Naar verwachting zullen de Nederlanders ook in 2017 weer regelmatig in de keuken te vinden zijn om een nieuw recept uit te proberen of te experimenteren met nieuwe ingrediënten. Want het aantal foodblogs stijgt met de minuut en kookboeken van o.a. Rens Kroes vliegen de deur uit.

Om keukenchefs en food lovers te verrassen met de leukste cadeaus, zorgt Braun voor inspiratie zodat ze een lekker 2017 tegemoet kunnen gaan met een extra “assistent” in de keuken. Want of je goede voornemen nu is om gezond te koken in 2017 of je eerder iemand bent die de lekkerste desserts wil maken, met Braun in de keuken wordt het ongetwijfeld een succes.
Alvast smakelijke feestdagen gewenst!

MultiQuick 9 staafmixer: Beste staafmixer voor het zwaarste werk
Deze nieuwste-generatie staafmixer is een gamechanger en een musthave in de keuken van gevorderde hobbykoks. De mixer heeft een unieke ACTIVEBlade staafmixervoet. Een voet waarbij niet alleen de messen ronddraaien maar ook op en neer bewegen waardoor zelfs het hardste voedsel met 40% minder inspanning gepureerd kan worden. De staafmixer biedt 250% meer actief snijoppervlak, waardoor je zelfs twee keer zo fijn kunt pureren en dus extra creatief kunt zijn! Maak zonder veel moeite heerlijke mousse met harde kokosnoot of een pesto met amandalen met deze unieke staafmixer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist