Keukenapparaten van RIG-TIG

Nieuwe kleuren

Ervaar dagelijks het gemak van de FOODIE elektrische keukenapparaten met een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp. Er is een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker. De bedenkers van dit karakteristieke ontwerp is het Deens-Canadese designduo van Unit 10.

De op de jaren '50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staat in de keuken. Deze producten zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen. Vanwege hun kleine omvang zijn deze apparaten ook perfect in een compactere keuken. Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten, waarin functionaliteit centraal staat.

In het voorjaar van 2021 wordt de FOODIE collectie uitgebreid met de broodrooster in de populaire kleur light rose en de koffiemolen in een nieuwe kleur dusty blue. De broodrooster en koffiemolen in deze nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in de (web) winkels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist