Kenwood keukenmachine

Chef Titanium Patissier XL

Kenwood, marktleider op het gebied van hoogwaardige keukenapparatuur, lanceert in november de nieuwe Chef Titanium Patissier XL. Met behulp van de innovatieve technologie - zoals een geïntegreerde mengkom verwarming, geïntegreerde weegschaal, 2.4 inch full colour touchscreen en verlichting in de mengkom – worden de bakkunsten van bakfanaten naar een hoger niveau getild. Oma’s appeltaart was nog nooit zo makkelijk, maar ook complexe, professionele recepten zijn nu met het grootste gemak feilloos uit te voeren. Het unieke en elegante design staat bovendien prachtig op elk aanrecht. Deze keukenmachine is onmisbaar in de keuken van iedereen met een passie voor bakken.

Van taart tot soufflé

Chocolade smelten op de perfecte temperatuur of deeg laten rijzen direct in de mengkom? Het kan allemaal in deze keukenmachine. Een bijzondere eigenschap van de nieuwe Chef Titanium is de EasyWarm mengkom met een unieke ingebouwde warmtefunctie tot 70˚C. Bespaar tijd zonder dat er een pan of magnetron aan te pas hoeft te komen. Naast de geïntegreerde mengkom verwarming kan de Patissier XL ook de ingrediënten wegen in de mengkom zelf. Deze makkelijk te gebruiken EasyWeigh functie maakt het bakken nog makkelijker en preciezer, om de beste resultaten te garanderen. Op het 2.4 inch full colour touchscreen kies je gemakkelijk uit 6 vooraf ingestelde recepten ter ondersteuning van de meest complexe bakrecepten. Met zelfgemaakte baksels zoals soufflés, citroenmeringuetaart en macarons maak je indruk op jouw familie en vrienden door deze in een handomdraai op tafel te zetten.

Handig en krachtig

Het gebruik van de Patissier XL is in alle opzichten een genot. De nieuwe stille motor maakt de Patissier XL de meest geruisloze mixer in de gehele Kenwood lijn. Het maken van een verjaardagstaart zal voortaan echt een verrassing blijven. Bovendien is dankzij de handige verlichting in de mengkom de inhoud 14 keer helderder dan een niet verlichte kom. Zo houd je het mixproces als een echte expert nauwkeurig in de gaten. De Patissier XL heeft in totaal 13 snelheden waaronder 3 roersnelheden en een pulse- en vouwfunctie. Verander daarnaast moeiteloos tussen de roestvrijstalen 7L of 5L mengkom, ideaal als je meerdere kommen voor één bakrecept nodig hebt.

Eindeloze mogelijkheden

Geen recept is onmogelijk. De Patissier XL beschikt over een reeks aanvullende mengkom hulpstukken zoals een roestvrijstalen deeghaak, ballongarde en k-klopper. Met keuze uit meer 20 optionele opzetstukken zijn de opties eindeloos: van snijden en (fijn)hakken tot het maken van je eigen pasta- en brooddeeg, verse sapjes en zelfs heerlijk roomijs. De Patissier XL heeft een indrukwekkende 1400W motor en is dus zeer geschikt voor de meest zware ingrediënten. Gelukkig gaat deze kracht niet gepaard met onverwacht gespat, want dankzij de spatdeksel blijven jouw keuken en kleding schoon en droog.

Kenwood wereld

Even geen inspiratie? Op de Kenwood World app zijn talloze recepten te vinden, speciaal voor de Chef Titanium Patissier XL. In deze app zijn ook recepten te vinden voor de nieuwe Cooking Chef Connect keukenmachine. Met dit apparaat kun je zowel bakken als koken, dankzij de inductiekookplaat die verwarmt tot 180°C. Dus mocht je naast bakfanaat ook een kookfanaat zijn, dan is deze machine een mooi alternatief. Ook de Cooking Chef Connect is vanaf november verkrijgbaar.

Over Kenwood

Kenwood ontwerpt en produceert al sinds 1947 met trots geavanceerde en stijlvolle keukenapparatuur. Het UK design maakt de apparaten onderscheidend en modern. Bovendien zijn ze ergonomisch verantwoord, zodat er zo min mogelijk etensresten achterblijven en ze eenvoudig zijn schoon te maken. Als expert op het gebied van voedselbereiding is het hun doel dat elk Kenwood product het kookplezier en -gemak vergroot. Welk Kenwood product je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat je keer op keer een perfect gerecht bereidt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist