JURA WE8 Dark Inox

Perfecte koffiespecialiteiten op de werkplek

De uitstraling en vormgeving van de nieuwe JURA WE8 Dark Inox is een klasse apart. Designers hebben de kenmerkende strakke lijnen stijlvol weten te combineren met de kleur Dark Inox. In deze JURA-koffievolautomaat zijn de meest innovatieve technologieën toegepast, resulterend in ultiem koffiegenot op de werkplek. Dankzij de One-Touch-functie van de WE8 kunnen trendy specialiteiten met melk en melkschuim met één druk op de knop worden bereid, zonder dat het kopje verplaatst hoeft te worden. Met een keuze uit twaalf specialiteiten.

Voor perfecte koffiespecialiteiten op de werkplek
De WE8 Dark Inox is een uitstekende keuze voor wie zijn klanten, medewerkers en gasten van koffiespecialiteiten wil laten genieten. Met een waterreservoir van 3 liter, een bonenreservoir voor 500 gr. bonen en een koffieresidubak met capaciteit voor 25 porties is het de ideale oplossing voor locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Meest innovatieve technologieën
JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Het door JURA ontwikkelde Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd waardoor de aroma’s van ristretto en espresso volledig tot ontplooiing komen. Daarom kunnen deze specialiteiten met de WE8 altijd op barista-niveau worden bereid.
De zestraps AromaG3 molen maalt de koffiebonen altijd vers en snel terwijl het aroma geheel behouden blijft.
Met de One-Touch-functie van de WE8 kunnen trendy specialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino met één druk op de knop worden bereid.

Individualiseren en programmeren
Omdat elke werkplek verschilt, biedt de WE8 tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Koffiepoeder- en waterhoeveelheid alsook de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeur en individueel worden ingesteld. Er zijn verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes pas kunnen worden gewijzigd nadat een bepaalde toetscombinatie is ingedrukt.

TÜV-gecertificeerde hygiëne
Hygiëne is met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s voor smetteloze hygiëne, met één druk op de knop. Ook de melksysteemreiniging werkt snel en eenvoudig: met één druk op de knop. De perfecte hygiëne van JURA-koffievolautomaten is door TÜV Rheinland beoordeeld en gecertificeerd. Dit maakt de WE8 ook voor bedrijven met een HACCP-concept (Hazard Analysis and Critical Control Points) een uitstekende keuze.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist