Jura volautomatische koffieautomaat

ENA Micro 5

Met de ENA Micro 5 presenteert JURA een wereldprimeur: de ENA Micro 5 heeft de intelligentste koffie-uitloop aller tijden. Door de koffie-uitloop met een simpele draai in de gewenste stand te zetten, bereidt deze volautomatische koffiemachine met een druk op de knop een of twee koffiespecialiteiten.

Intelligentste koffie-uitloop
Er is geen automatische koffiemachine die beter is ontworpen voor het bereiden van een of twee kopjes koffie dan deze ENA Micro 5. Aan de stand van de in hoogte verstelbare koffie-uitloop herkent de volautomaat of er een of twee kopjes gewenst zijn. Vervolgens bereidt het apparaat de bijbehorende hoeveelheid koffie. Al naar gelang de keuze stroomt de koffie vervolgens door een of twee openingen in respectievelijk een of twee kopjes. En dat garandeert weer een verleidelijk zachte aromalaag.

Aroma+
De ENA Micro 5 heeft een innovatieve Aroma+-molen die de bonen in zeer korte tijd en met volledig behoud van het aroma maalt. Bovendien kan bij deze ultracompacte automatische koffiemachine de gewenste aromasterkte vooraf worden geselecteerd. Hierdoor is een breed scala aan heerlijke koffievariëteiten mogelijk: van perfecte espresso’s tot trendy ‘double shots’.
Eenvoudige bediening De bediening van de ENA Micro 5 is uiterst eenvoudig. Op de touchscreen staan drie te programmeren kopjesmaten en twee instelbare aromaniveaus. Een lichte aanraking is voldoende om de gewenste koffiespecialiteit te kiezen.

Duurzaamheid
JURA-koffiemachines zijn ongeëvenaard als het om energie-efficiëntie gaat. De machines zijn zeer energiezuinig. De ENA Micro 5 heeft een programmeerbare uitschakeltijd en is voorzien van de automatische Energie Spaar Modus (E.S.M.®). De gepatenteerde Zero Energy switch zorgt ervoor dat geen stand-by-energie wordt verbruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist