Jura koffiemachines

IMPRESSA F50 Classic

JURA Nederland B.V. introduceert met de IMPRESSA F50 Classic een klassieke koffiemachine met een nieuw jasje. De IMPRESSA F50 zet zijn leven voort als de IMPRESSA F50 Classic, met een front voorzien van zwarte zijpanelen en een Piano Black middenpaneel.

Zeer eenvoudige bediening
De bedieningsfilosofie van de IMPRESSA F50 Classic imponeert: dankzij vier programmeerbare bereidingstoetsen en een verbeterde instructie voor het gebruik van de Rotary Switch is het kiezen van een koffiespecialiteit heel gemakkelijk geworden. Ook de keuze voor één of twee kopjes tegelijk is eenvoudig te maken.

Ultiem koffiegenot
De IMPRESSA F50 Classic is een veelzijdige, praktische koffiemachine. De machine bereidt niet alleen espresso, maar ook de heerlijkste cappuccino en latte macchiato. De Easy fijnschuimuitloop zorgt voor compact melkschuim dat langdurig standhoudt. De amberkleurige kopjesverlichting die de kopjes in een betoverend licht zet, zorgt voor een stijlvolle presentatie van de bereide koffie en maakt het genot compleet.

Duurzaamheid
JURA-koffiemachines zijn ongeëvenaard als het om energie-efficiëntie gaat. De machines zijn zeer energiezuinig. De IMPRESSA F50 Classic is voorzien van de Energie Spaar Modus (E.S.M.®) die kan worden aangepast aan de tijden waarop men van de koffiemachine gebruik wil maken. Op deze manier kan men een actieve bijdrage leveren aan het besparen van energie. Er kan tot wel 40% energie mee worden bespaard. De gepatenteerde Zero Energy switch zorgt ervoor dat geen stand-by-energie wordt verbruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist