Jura koffiemachine

IMPRESSA F7

JURA Nederland B.V. introduceert met de IMPRESSA F7 een superieure koffiemachine waarin de allernieuwste technologieën zijn toegepast. In een mum van tijd zorgt deze prachtige machine voor perfecte koffiespecialiteiten, bereid uit verse bonen."IMPRESSA F7: superieure koffiemachine met de allernieuwste technologie"IMPRESSA F7 Platina

Snel en veelzijdig
In de IMPRESSA F7 toont JURA haar allernieuwste technologische prestaties. Het nieuwe thermoblok zorgt voor een uiterst korte opwarmtijd. Dankzij de nieuw ontwikkelde Aroma+ molen is de maalduur met de helft gereduceerd. Deze nieuwe, stillere molen zorgt ook voor een beter aromabehoud. Ook de melkschuimkwaliteit is nóg beter geworden, dankzij de nieuwe Easy fijnschuimuitloop. Deze technologische vernieuwingen hebben ertoe geleid dat de IMPRESSA F7 werkelijk in een mum van tijd superieure koffiespecialiteiten kan bereiden.

Semi one-touch-bediening
De IMPRESSA F7 heeft een semi one-touch-bediening. Het is een eenvoudig bedieningsconcept waarmee de keuze voor een espresso, koffie, ristretto of cappuccino heel gemakkelijk is. Voor één of twee kopjes tegelijk. Voor een melkspecialiteit moet men op de toets drukken voor de specialiteit die men wil hebben, en vervolgens de draaiknop voor de nieuwe Easy fijnschuimuitloop openen.

Energie-efficiënt
Alle volautomatische koffiemachines van JURA zijn energiezuinig. Zo is ook de IMPRESSA F7 voorzien van de Energie Spaar Modus (E.S.M.®) waarmee tot wel 40% energie kan worden bespaard. De gepatenteerde Zero Energy switch zorgt ervoor dat geen stand-by-energie wordt verbruikt.

Design JURA-koffiemachines zijn stuk voor stuk designobjecten. Ook de IMPRESSA F7 heeft een onmiskenbaar design. De heldere vormen en expressieve lijnen van deze machine tonen op subtiele wijze het vakmanschap van dit hoogwaardige Zwitserse kwaliteitsproduct.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist