Jura espresso apparatuur

IMPRESSA A5 One Touch

JURA Nederland B.V. introduceert met de IMPRESSA A5 One Touch de kleinste IMPRESSA. Deze koffiemachine is slechts 23,9 cm breed en een ware alleskunner. Met een druk op de knop kunnen zelfs twee koffiespecialiteiten tegelijk worden bereid.IMPRESSA A5

Compact
De IMPRESSA A5 One Touch is compact en slank, met zijpanelen van 3 mm. dik aluminium. In één oogopslag zie je de kwaliteit van deze volautomatische, smalle koffiemachine.

Uiterst eenvoudige bediening
De bediening van de IMPRESSA A5 One Touch spreekt voor zich. Deze compacte koffiemachine kan zelfs twee espresso of twee koffie tegelijk bereiden. Dankzij de innovatieve one-touch functie kunnen – met één druk op de knop – ook cappuccino en latte macchiato worden bereid.

Revolutionaire melkschuimtechnologie
In de IMPRESSA A5 One Touch is revolutionaire melkschuimtechnologie toegepast. Het zorgt voor perfect, vederlicht melkschuim dat langdurig standhoudt en een unieke kwaliteit heeft. Een beleving voor koffieliefhebbers die kiezen voor een koffiespecialiteit met melk.

Aroma+ molen
De IMPRESSA A5 One Touch heeft een innovatieve Aroma+ molen. Met deze molen worden de smaak en het aroma van de bonen in zeer korte tijd volledig tot natuurlijke ontplooiing gebracht.
JURA, internationale speler op de koffiemarkt JURA heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een internationale speler op de koffiemarkt. Het heeft in totaal al meer dan 3 miljoen koffiemachines in de markt gezet; met passie voor topkwaliteit en een focus op innovatie. JURA-specialisten zijn continu bezig om hardware- en softwarecomponenten te ontwikkelen voor de allernieuwste technologieën.

JURA – If you love coffee

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist