Jura A7

Maximaal Aroma

In de nieuwe A7 is het door JURA ontwikkelde Pulserend ExtractieProces (P.E.P.®) toegepast. Het is een topinnovatie waarmee het koffiebereidingsproces zodanig is geperfectioneerd dat alle koffiearoma’s optimaal tot ontplooiing komen. Voor perfecte koffiespecialiteiten. Met één druk op de knop. De relatief smalle koffiemachine heeft een modern, opvallend, minimalistisch design dat versterkt wordt door de witte kleur.

P.E.P.® : voor koffiespecialiteiten op barista-niveau
Het innovatieve Pulserend ExtractieProces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert het allerbeste aroma. Tijdens dit proces wordt het water met korte intervallen en regelmatige pulsen door de versgemalen koffie geperst. Hierdoor komen alle smaken van de koffie volledig tot ontplooiing. Daarom kan de A7 koffiespecialiteiten op barista-niveau bereiden. De A7 kent tien intensiteitsniveaus zodat koffieliefhebbers altijd kunnen genieten van koffie die is afgestemd op de eigen smaak.

AromaG3-molen: 50% kortere maalduur
De A7 staat garant voor een optimale smaakbeleving, of er nu – met een druk op de knop - een of twee koffiespecialiteiten tegelijk worden bereid. De 6-traps AromaG3-molen heeft een 50% kortere maalduur en zorgt voor de juiste maling. De bonen worden vers en snel, maar ook behoedzaam gemalen zodat het aroma behouden blijft. De variabele zetgroep met een inhoud van 6 tot 10 gram zorgt voor optimale bereidingsomstandigheden. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) draagt hieraan bij.

Met één druk op de knop
Met de One-Touch functie van de A7 kan een scala aan specialiteiten worden bereid, van latte macchiato, cappuccino en melkschuim tot koffie, espresso of heet water. De geavanceerde melkschuimtechnologie garandeert vederlicht, fijn melkschuim. Ook het onderhoud van de machine, inclusief het melksysteem, kan met één druk op de knop worden uitgevoerd.

Voor koffie- en designliefhebbers
Koffieliefhebbers zullen de A7 weten te waarderen om zijn veelheid aan koffiespecialiteiten, de unieke koffiekwaliteit, de intuïtieve bediening, de geringe afmetingen, de energie-efficiency en de TÜV-gecertificeerde hygiëne. De duidelijke, heldere, compromisloze lijnen die de trendy witte kleur versterken, maken deze machine tot een gewild object voor koffie- en designliefhebbers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist