Inventum koffiepadmachines

Café Invento

100 jaar ervaring is de basis, kwaliteit het gevolg. Innovatie is de sleutel tot een blijvend succes. Het bewijs: de nieuwe koffiepadmachines van Café Invento.Het familiebedrijf Inventum is dan misschien oer-Hollands, de producten zijn wereldwijd een vertrouwd begrip. Pioniers in hart en nieren, de liefde voor mooie apparatuur zit diep. Toch blijft het kriebelen: het kan altijd beter. En ja, het is weer gelukt.
Gloedhete ...uh gloednieuwe koffiepadmachines van Café Invento. Strak design: puur en eerlijk. Zet koffie: puur en heerlijk. Een absolute Wannahave voor je favoriete plek, de plek waar je koffie drinkt.

Café Invento meet met 3 maten. De luxe uitvoering is de HK20. De chique vormgeving laat niets te raden over: dit is het echte werk. Wereldprimeur vanwege de unieke toplaag, die makkelijk afwasbaar is en geen vingerafdrukken achterlaat. De perfecte koffie zelf afstemmen op je stemming? Het kan. Door de hoge watertemperatuur, de juiste druk en met de verstelbare smaakselector.

Van hetzelfde kaliber maar met een ander uiterlijk, is de HK5 van Café Invento. Beter bekend als: De Maat. Stoer typetje. Maar toch elegant. Door de nieuwe techniek waarbij het hete water direct boven de koffiepads is gesitueerd, krijg je een optimaal aroma. Ook de HK5 is voorzien van de smaakselector. 's Morgens wakker worden met een lekker straf bakkie? 's Avonds na het eten toch liever wat minder sterk? De Maat levert maatwerk.

Café Invento gaf De Maat een broertje. De HK2 alias Het Maatje. Klein, compact en eigenzinnig. Minstens zo competent. Het Maatje zet koffie waar het nodig is. Op de camping, de werkplek of in het tuinhuisje. De HK2 is slechts 24 cm hoog. Bescheiden formaat, de lekkerste koffie. Alle apparatuur van Café Invento is ook geschikt voor theepads.
Inventum, Veilig en Vertrouwd. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist