Inventum dubbele airfryer

dubbel gemak en dubbel plezier

Als je snacks en frietjes tegelijk wilt serveren is het handig als je ze tegelijk kunt bakken. Alleen al daarvoor is de Dubbele Airfryer GF800HLD van Inventum ideaal. Hij heeft twee aparte manden van elk 4 liter die zijn te koppelen via Dual Cook zodat je één grote airfryer hebt voor meerdere gerechten.

Met de Sync-functie kun je elke mand ook apart instellen. Wil je dat de inhoud van beide manden tegelijkertijd klaar is, ongeacht het verschil in bereidingstijd, dan kies je voor dezelfde eindtijd. De gerechten zijn dan tegelijk klaar.

Een airfryer is een gezond alternatief voor frituren. Hij gebruikt hetelucht in plaats van olie of boter om frietjes en snacks te bakken met een lekker, knapperig korstje. Zo verminder je de inname van vet tot wel 80 procent waardoor je de airfryer dagelijks kunt gebruiken.

Net zo krokant als frituren
Dankzij de heteluchtcirculatie worden de gerechten op een gelijkmatige manier verwarmd met een temperatuur van 80 °C tot 200 °C. Zo krijg je krokante frietjes en knapperige chickenwings, net als uit de frituurpan. Je kunt met deze airfryer behalve frituren ook grillen, roosteren, bakken, braden, en groente en fruit drogen.

In deze heteluchtfriteuse met 2 manden van elk 4 liter inhoud kun je ongeveer 1600 gram frites tegelijk bakken. Hij heeft maar liefst 8 verschillende kookprogramma’s en is eenvoudig te bedienen met tiptoetsen op een digitaal display. De airfryer is gemakkelijk schoon te maken: je kunt de frituurmanden en inlegroosters met antiaanbaklaag gewoon in de vaatwasser zetten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist