inductiekookplaten van ETNA

De ETNA Performance serie vertegenwoordigt de nieuwste generatie inductiekookplaten in zowel uiterlijke kenmerken als prestaties. Zo zijn de kookplaten breder, kunnen ze zowel op 1- als 2 fase worden aangesloten en is er een high-end model dat gewoon op netstroom werkt. Daarnaast kan men kiezen voor een subtiele, gematteerde look. Na de huidige eet- en kookgewoonten onder de loep te hebben genomen ontwikkelde ETNA onder andere een 70˚C graden warmhoudfunctie en een 42˚C graden smelt/ontdooifunctie. De Performance inductietechniek zorgt voor een stille werking, geeft stabiele hoge vermogens met minimaal pendelgedrag en is door de efficiëntere werking extra energiezuinig.

De Performance serie kookplaten zijn 70 cm of 80 cm breed. Het bijzondere aan de 70 centimeter modellen is dat ze gewoon in een standaard nismaat van 56 x 49 cm passen.  Wel meer ruimte, geen extra aanpassingen dus. Een aantal van de glasplaten van de ETNA Performance inductiekookplaten (te herkennen aan DS ‘Design Special’ in het typenummer) heeft een speciale behandeling gekregen om een eigentijdse gematteerde look te creëren. De aanduiding van de kookzones is juist weer glanzend zwart glas om de omvang van de kookzone goed weer te geven.

Gemak dient de chef
Het eten warm houden totdat iedereen thuis is of last-minute een soepje ontdooien: dat kan met de verschillende warmhoud- en de ontdooi functies. Met de krachtige boostfunctie kun je een pan water 30% sneller aan de kook brengen dan via de reguliere inductietechniek. Daarna schakelt de kookplaat automatisch weer terug. Afhankelijk van wat je kookt stel je de timer voor de gehele plaat of per zone in. Onverwachts bezoek of een telefoontje? Dan zet je alles met een druk op de knop op pauze.

10% minder energie
Inductie is de troonopvolger van de gaskookplaat: veiliger, efficiënter en sneller. Vergelijkbaar in gebruiksgemak en bovendien zijn de inductiekookplaten gemakkelijk en snel schoon te maken. Met de nieuwe generatie Performance kookplaten kun je, door de efficiëntere werking, ook nog eens 10% besparen op energieverbruik ten opzichte van andere kookplaten.

Flexibel Powermanagement
Met het intelligente Powermanagement van de Performance serie kunnen de kookplaten op zowel 1-fase als op 2-fase aangesloten worden. Door slim te schakelen tussen de zones lever je op 1-fase maar iets aan prestaties in. Later alsnog overstappen op 2-fase kan dus ook. ETNA lanceert echter ook een high-end alternatief voor wie niet in de gelegenheid is om de meterkast aan te passen naar 2 fase; de Plug ’n Cook design inductiekookplaat die gewoon op netstroom is aan te sluiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist