In elke keuken past een koelkast

drie soorten

Koelkasten, ze zijn er in vele soorten en maten. We zouden allemaal wel een grote koelkast willen met veel ruimte voor al onze groenten, fruit, snacks, en drankjes. Helaas is daar niet bij iedereen ruimte voor. Gelukkig zijn er genoeg opties te vinden en past er in elke keuken wel een mooie koelkast. Wij bespreken een aantal van de meest gebruikte koelkasten. Wie weet zit jouw toekomstige koelkast er wel tussen. Lees snel verder! 

Veel opbergruimte met een Amerikaanse koelkast

Wat de laatste jaren een populair soort koelkast is, is de Amerikaanse koelkast. Deze koelkast heeft twee grote ruimten en staat vooral bekend om zijn grote inhoud. Je herkent ze aan de de twee langwerpige deuren waarvan de één naar het koelgedeelte leidt en de ander naar de ingebouwde vriezer. Je ziet tegenwoordig vaak dat de vriezer in de koelkast is ingebouwd. Als je niet apart nog een vriezer wilt aanschaffen, doe je dus goed aan een koelkast met vriezer kopen.

Ga voor een stijlvolle uitstraling met een inbouwkoelkast

Je herkent het wel; je komt voor het eerst in iemands keuken en je kan de koelkast maar niet vinden. Grote kans dat er in deze keuken een inbouwkoelkast te vinden is; een andere veel gekochte optie. Deze wordt in een speciaal gebouwde ruimte in de keuken ingebouwd, zo past deze perfect in de keuken. Vooral als je veel waarde hecht aan een stijlvolle uitstraling, is een ingebouwde koelkast de perfecte optie. 

Bespaar ruimte met een mini-koelkast

In een kleine keuken zul je een Amerikaanse of een inbouwkoelkast niet zo snel tegenkomen. Er is daar simpelweg gewoon niet genoeg ruimte voor. Installeer daarom een mini-koelkast in je keuken. Je zult wat creatiever moeten zijn met het indelen ervan, maar je kunt er genoeg in kwijt. Mocht je er wel de ruimte voor hebben, kun je deze mini-koelkast ook gebruiken als extra opbergruimte. Daarnaast is deze kleine versie ook de perfecte optie voor als je van plan bent een buitenkeuken te installeren in je achtertuin. 

Zo, drie verschillende opties, maar ze vervullen allemaal een andere behoefte. Wanneer je lekker veel ruimte hebt en veel opbergruimte belangrijk vindt, kies je voor een Amerikaanse koelkast. Daarnaast is een inbouwkoelkast de perfecte koelkast voor iemand die het uiterlijk van een keuken voorop stelt. Tot slot kies je in een kleine keuken voor een mini-koelkast om ruimte te besparen. Dus, in welke koelkast ga jij je snacks bewaren?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist