Hoover inbouwapparatuur

Het lekkerste kopje koffie


De koffieconsumptie in Nederland neemt weer toe, waarbij vooral espresso en cappuccino steeds populairder worden. Ze vereisen echter allebei een specifieke en nauwkeurige bereidingswijze. Wat een barista in een restaurant zo goed kan, willen mensen thuis ook. Voor de echte koffieliefhebber is er daarom de Hoover Koffie Cappuccino Automaat. Het compacte volautomatische inbouwapparaat zorgt niet alleen voor perfecte espresso en cappuccino, maar ook voor het gewone Hollandse bakje koffie.  

De ondertitel van de nieuwe Hoover Koffie Cappuccino Automaat is niet voor niets ‘L’Arte de caffè’ – de kunst van de koffie. Voor het maken van een echt goede cappuccino of espresso zijn immers nauwkeurige handelingen nodig, zowel in hoeveelheid koffie en temperaturen als in waterdruk en tijd. Het inbouwapparaat heeft dit alles perfect onder controle. De gebruiker hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de diverse reservoirs gevuld zijn.

 

Vers gemalen

Omdat espresso en cappuccino het lekkerst zijn met vers gemalen koffie, wordt een van de reservoirs gevuld met koffiebonen. De Hoover Koffie Cappuccino Automaat maalt dan zelf voor elk kopje apart de juiste hoeveelheid. Het andere koffiereservoir kan gevuld worden met voorgemalen koffie, omdat immers ook een ‘gewoon’ Hollands kopje koffie op z’n tijd lekker is. Bijzonder is ook de cappuccinofunctie van het inbouwapparaat. De liefhebbers van deze romige koffie hoeven zelf niet meer aan de slag met stoompijpjes. Als de reservoirs voor koffie en water zijn gevuld, wordt een melkreservoir in de machine geplaatst en doet het apparaat de rest.

 

Via de gebruiksvriendelijke bediening met het interactieve LED-display is onder meer de koffiesterkte handmatig instelbaar, zodat ieder kopje koffie helemaal naar wens wordt bereid. Daarnaast is ook de hoogte van de schenktuit in te stellen, waardoor zowel kleine kopjes als grote mokken zonder knoeien kunnen worden gevuld. Omdat smaken en hoeveelheid zelfs binnen kleine gezelschappen vaak verschillen, is de Hoover Koffie Cappuccino Automaat voorzien van dubbele ketels voor koffie en stoom. Daardoor zijn tegelijkertijd twee soorten koffie te maken en wordt de wachttijd beperkt.

 

Ruimtebesparing

De afgelopen jaren is de keuken steeds voller komen te staan met apparatuur. De Hoover Koffie Cappuccino Automaat lost resoluut een deel van dit probleem op. Behalve diverse soorten koffie schenkt het apparaat namelijk ook heet water voor de thee. Het aanrecht kan weer een stuk beter worden gebruikt.

Dit alles gaat echter niet ten koste van het gemak om overal goed bij te kunnen. De automaat kan met een telescopisch systeem naar voren worden getrokken, waarna de diverse reservoirs eenvoudig zijn bij te vullen. Voor de koffie bestaat de keuze uit gemalen koffie of verse bonen die door machine zelf worden gemalen. Het waterreservoir heeft een capaciteit van maar liefst twee liter, en de melkkan is zelfs uitneembaar.

 
Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist