Hoover inbouw stoomovens

stomen is hot


De Combi Hetelucht- & Stoomoven HSO 460 X van Hoover combineert de voordelen van stoomovens en heteluchtovens in één compact inbouwapparaat. Er komt zowel hete lucht als stoom van alle kanten de oven binnen. Daardoor is het mogelijk om tegelijkertijd mals én krokant te bakken. Bovendien wordt alles gelijkmatig warm, zodat vitaminen, kleur en smaak optimaal worden behouden. En dankzij de voorgeprogrammeerde recepten kan iedereen er snel en gezond het lekkerste eten mee bereiden.

 

 

Het bereiden van eten met stoom wordt in een snel tempo populair. Dat is niet vreemd wanneer je bedenkt dat deze manier van koken en bakken vier belangrijke wensen in zich verenigt. Het eten moet immers snel, gemakkelijk, gezond en smaakvol op tafel komen. Door de optimale combinatie van hete lucht en stoom voldoet Hoover met de nieuwste generatie op het gebied van stoomovens aan deze wensen.

 

Gelijkmatig verwarmd

Dankzij een ingebouwd boilerprincipe kan de compacte combi-oven zowel stoom als hete lucht van alle kanten tegelijk en op dezelfde temperatuur de oven in blazen. De gerechten worden daardoor gelijkmatig verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de voedingswaarden, vitaminen, kleur en smaak behouden blijven. De producten krijgen daarnaast niet de kans om uit te drogen. Ook voor het laten rijzen van brooddeeg en het ontdooien van diepvriesproducten is deze techniek ideaal, juist vanwege de gelijkmatige warmte.

 

Voorgeprogrammeerd

De Combi Hetelucht- & Stoomoven van Hoover is voorzien van voorgeprogrammeerde recepten. Voor vele gerechten is de standaard bereiding al opgenomen. Via een keuzemenu hoeft alleen maar het gerecht en de hoeveelheid te worden geselecteerd. Vervolgens is – voor wie dat wenst – ieder onderdeel van het gekozen programma nog ‘naar smaak’ aan te passen. In combinatie met de geïntegreerde thermometer die de binnentemperatuur van ieder gerecht kan meten, kan zo ook de amateurkok professionele resultaten bereiken. Uiteraard kunnen de instellingen ook worden bepaald zonder gebruik te maken van het receptenprogramma.

De combi-oven beschikt over zes vermogensniveaus en vijf bereidingsfuncties, en wordt geleverd met een grillrooster, een roestvrijstalen geperforeerde stoomschaal en een roestvrijstalen lekschaal. De temperatuurinstelling loopt uiteen van 30 tot 250 graden.

 

De Hoover inbouw Combi Hetelucht- & Stoomoven HSO 460 X heeft een nis van slechts 45 centimeter nodig. In combinatie met een servieswarmer van Hoover – met ruimte voor zes grote couverts – volstaat een nis van 59 centimeter.

Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist