Hisense koel- vriescombinatie

RQ760N4AFF Cross

Deze matzwarte Hisense koel- vriescombinatie is het summum voor wie van organiseren, overzicht en orde houdt. De Hisense RQ760N4AFF Cross door dankt haar naam aan de vier deuren, waarachter een slim en duurzaam design schuilgaat. De combinatie heeft, behalve een koel- en vriesgedeelte, ook een handige ijs- en waterdispenser en een ‘My Fresh Choice’ zone. Hierin blijven kwetsbare producten zoals vis, vlees en groenten langer vers. Deze flexibele zone kan ingesteld worden als 0 graden zone en als koel- of vriesruimte.

De ijs- en waterdispenser werkt met een waterreservoir, waardoor de koel- vriescombinatie niet aangesloten hoeft te worden op de waterleiding. Hierdoor kun je de RQ760N4AFF plaatsen waar je maar wilt.

Slim koelen
Een voordeel van dit Cross door model is dat het bovengedeelte koeling is, wat handig is voor het koelen van grote schalen en schotels. De schappen zijn uitschuifbaar en de opbergruimte in de deur is diep genoeg voor een sixpack blikjes. Ook de vriezer is tot in de puntjes georganiseerd, het vriesgedeelte heeft een flessenrek en extra grote, soepel bewegende lades.  

No more waste
Het koelgedeelte heeft een metalen achterwand, dit geleidt de kou goed zodat deze behouden blijft wanneer de koelkast geopend wordt. Dankzij het ultieme overzicht en de gelijkmatige ‘Multi Air Flow’ koeling voorkom je veel voedselverspilling omdat door deze techniek de temperatuur en de luchtvochtigheid overal stabiel zijn. Bovendien heeft dit model ‘Dual Tech Cooling’, wat betekent dat het koel- en vriesgedeelte ieder een eigen luchtstroom hebben, zodat de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel niet uitdroogt. En ga je op reis? Dan gaat de Hisense Cross door ook in de vakantiemodus: het koelgedeelte gaat uit en het vriesgedeelte blijft aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist